YECHEF: νέο, ιδιαίτερο street food spot από τον Ηλία Σκουλά

Στην Κολοκοτρώνη, στο Σύνταγμα, στη θέση του Johnny Hot Dog

Νέα είσοδος στο αθηναϊκό κέντρο, στην Κολοκοτρώνη, στη θέση του παλαιού Johnny Hot Dog. Ο Γιάννης Ακτύπης, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που έγινε γνωστό για τα hot dog  και ο σεφ Ηλίας Σκουλάς δημιούργησαν το YECHEF ένα μικρό street food spot στο οποίο ο δεύτερος έχει σχεδιάσει ένα απολύτως συγκεκριμένο κατάλογο εννέα πιάτων τα οποία ετοιμάζονται μόλις παραγγελθούν από τον πελάτη.

 

Το εστιατόριο ξεκίνησε επίσημα στις 20 Δεκεμβρίου και με τη συμβολή της Danae Spatharou  και της δημιουργικής ομάδας Saint of Athens του Νίκου Παλαιολόγου σκοπεύει να δημιουργήσει αίσθηση στο γρήγορο αλλά ιδιαίτερο και απολύτως ποιοτικό φαγητό. Θυμίζουμε οτι το εστιατόριο είχε κάνει την εμφάνισή του ως καντίνα πριν μερικούς μήνες στο πλαίσιο του πρώτου Athens Craft Beer Festival (2019).

Τα πιάτα είναι: Burger Harakiri, Chicken from Space, War Dog, Su Zu Ka ki, πατάτες poutine, το Τούρκικο, Green & Yellow dumplings, Blue Corn Chicken Tacos και η Bondiola η αλήτικη μπριζόλα από την Αργεντινή που την βρίσκεις σε καντίνες έξω από τα γήπεδα του Buenos Aires. Με εναλλακτικές φρέσκες ελληνικές μπίρες, και με διακόσμηση που παραπέμπει σε Βερολίνο και Νέα Υόρκη (από τη δημιουργική ομάδα Saint of Athens) το YECHEF σίγουρα αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του…

You might also like