Εκδήλωση της Hellas Food World για τη μεσογειακή διατροφή

Σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Αιγάλεω

Στις 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής εκδήλωση της Hellas Food World σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Αιγάλεω με τίτλο “Μεσογειακή διατροφή και ελληνική γαστρονομία – δυνατός μοχλός οικονομικής ανάπτυξης”. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του ΔΙΕΚ υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κυριακού.

 

Εισηγητές στην εκδήλωση ήταν ο Νίκος Κατσαρός, π. πρόεδρος ΕΦΕΤ, η Μαρίνα Πούλιου, τεχνολόγος τροφίμων MSc, μέλος κεντρικής διοίκησης ΠΕΤΕΤ και ο Γιάννης Καρβέλας, Δ/ντης PARATUS Europe, Pro Olive Oil Expert.
Η Σοφία Βάνα, επικεφαλής της Hellas Food World παρουσίασε τα σημεία καινοτομίας του concept της εταιρείας, το οποίο δίνει λύση στις εξαγωγές μικρών Ελλήνων παραγωγών επιλεγμένων τροφίμων και ποτών μέσα από την επίτευξη μοναδικών συνεργειών. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της Global Food World, Μανώλης Μαργαρίτης.

O Νίκος Κατσαρός, π. πρόεδρος ΕΦΕΤ, στο βήμα της εκδήλωσης της Hellas Food World.

 

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από παρουσίαση μαγειρικής των συνεργαζόμενων σεφ, Στέλιο Μπιμπίρη και Ηλία Τριανταφυλλίδη, οι οποίοι δημιούργησαν μοναδικές γεύσεις με τα προϊόντα των παραγωγών της Hellas Food World. Επίσης παραγωγοί της Hellas Food World εξέθεσαν τα προϊόντα τους δίνοντας στους επισκέπτες της εκδήλωσης την ευκαιρία εξαιρετικής γευσιγνωσίας.

Τον περιφερειάρχη εκπροσώπησε ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού, Θόδωρος Κουτσογιαννόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν από την Περιφέρεια και απεύθυναν χαιρετισμό ο εντεταλμένος σύμβουλος αγροτικής πολιτικής, Σταύρος Βοϊδονικόλας και η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη εντεταλμένη σύμβουλος εθελοντισμού.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Γιάννης Πατούλης και ο Σταύρος Βλαχογιάννης, μέλος του τομέα οικονομίας, ανάπτυξης και ψηφιακής πολιτικής της Ν. Δημοκρατίας. Επίσης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση εκπρόσωποι ξένων Πρεσβειών και του εμπορικού τομέα των τροφίμων και ποτών.

You might also like