Condito: Καντίνα – foodtruck στα Grand Μασούτης Θεσσαλονίκης

Προωθητικές ενέργειες για τα προϊόντα της εταιρείας

Το νέο της street food project της Condito παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια κινητή καντίνα – foodtruck, σχεδιασμένη με γευστικές προτάσεις για τα προϊόντα της εταιρείας και φυσικά με τα χαρακτηριστικά χρώματα της Condito.Ειδικά σχεδιασμένα Condito δοχεία με αντλία, είναι τοποθετημένα στο food truck με τα νόστιμα προϊόντα της για να εξυπηρετήσουν όσους επιθυμούν να προσθέσουν μόνοι τους γεύση στο σάντουιτς ή και να ‘πάρουν’ ιδέες για το τί να ζητήσουν.

 

Με το motto‘’street food with Condito’’ η καντίνα ξεκίνησε τη διαδρομή της, στα τέλη του 2019 από το Grand Μασούτης στην Καλαμαριά, όπου μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν κεράσματα πριν ή μετά την επίσκεψή τους στο συγκεκριμένο κατάστημα. Η επόμενη στάση ήταν το Grand Μασούτης στη Σταυρούπολη όπου η υποδοχή του food truck ήταν ιδιαίτερα θερμή από το κοινό, ενώ ο κύκλος έκλεισε, με ακόμη περισσότερη αγάπη από τον κόσμο, στο μεγάλο κατάστημα της Μασούτης στη Θέρμη λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Χιλιάδες καταναλωτές απόλαυσαν δωρεάν hotdogs, συνοδευόμενα από αγαπημένες sauces Condito όπως μουστάρδα, κέτσαπ, μαγιονέζα, bbq & μουσταρδομαγιονέζα που κατά κοινή ομολογία κέρδισαν τις εντυπώσεις. H δράση της καντίνας δε σταματάει φυσικά εδώ, με τους ανθρώπους της Condito να ετοιμάζουν προσεχώς κι άλλες ενδιαφέρουσες ενέργειες.

You might also like