Τα Frankie περιμένουν τους ερωτευμένους

Ειδικό μενού, απόψε, στα εστιατόρια στο Κολωνάκι και τη Νέα Ερυθραία

Τα δύο εστιατόρια ιταλικής κουζίνας που έχουν πάρει το όνομά τους από τη ‘Φωνή’ Frank Sinatra και προσφέρουν τις δημιουργίες των executive chef των Nice n easy Χρήστου Αθανασιάδη και του chef de cuisine Παναγιώτη Μωυσή γιορτάζουν απόψε τον Άγιο Βαλεντίνο.

 

Ο χώρος στο Frankieστο Κολωνάκι φλερτάρει με το old fashion και το σύγχρονο ντιζάιν με ανοιχτή κουζίνα, ξυλόφουρνο και αστραφτερό μπαρ στο ισόγειο, σπιτική σάλα και classy ατμόσφαιρα. Το νεότερο αδελφάκι του στη Ν. Ερυθραία, ποντάρει  στο άνετο και καλαίσθητο περιβάλλον, ενώ και εδώ πρωταγωνιστεί ο ρουστίκ ξυλόφουρνος και η ανοιχτή κουζίνα ενώ για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου θα έχει πρόγραμμα με ζωντανή μουσική.

Δύο πραγματικά πολύ όμορφα μαγαζιά, η  τέλεια επιλογή για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ιταλική ζεστασιά και κομψότητα. Το μενού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βραδιά των ερωτευμένων ποντάρει σε εκλεπτυσμένες γεύσεις με  θαλασσινά, σολομό, φιλέτο μοσχάρι για να κλείσει με ένα θεαματικό Red Velvet Cake με σος από κόκκινα μούρα και sorbet από φράουλες στο κόκκινο χρώμα του του πάθους…

Για όσους θέλουν να βρεθούν σε ιταλικό mood ολόκληρη τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το “Frankie” είναι ανοιχτό από το πρωί με brunch και ιταλικά snacks, αρωματικούς καφέδες και ροφήματα.

Ακολουθεί το αποψινό μενού.

MENU

Welcome Drink / Amuse Bouche

Σφηνάκι αχινού / έξτρα παρθένο ελαιόλαδο / αρωματισμένο με λεμόνι

Sea urchin shot/ virgin olive oil / lime infusion

Σούπα / Soup

Σούπα βελουτέ σελινόριζας / ξινόμηλο / νεροκάρδαμο / καπνιστός σολομός

Celery veloute / apple / watercress / smoked salmon emulsion

Ορεκτικό / Appetizer

Sautéed scallops / passion fruit sauce / parsnip mousseline

Χτένια σοτέ / σάλτσα από passionfruits / μουσελίνπαστινάκι

Κυρίως / Main Course – Επιλογή από / Choice of

Μοσχάρι φιλέτο / σπαράγγια / πουρές από γλυκοπατάτα / σωςMarsala

Beef tenderloin /green asparagus / sweet red potatoes mash / Marsala sauce

ή / or

Φιλέτο λαβράκι / γαρίδες / χλιαρή σαλάτα λαχανικών / κρέμα από σαφράν

Sea bass fillet &gamberetti / warm veggie salad / saffron cream

Επιδόρπιο / Dessert

Red velvet cake / σως από κόκκινα μούρα / sorbet από φράουλες

Red velvet cake / Red berries sauce / Sorbet strawberries

 Mignardises

Καφές / λικέρ – Coffee / liqueur

Τιμή: Κολωνάκι 36 Euro/άτομο [Νέα Ερυθραία 44 Euro/άτομο *LIVEmusic στη Νέα Ερυθραία]


Κολωνάκι, Σκουφά 42 & Ομήρου, Κρατήσεις: +30 210 3647052 & Νέα Ερυθραία, Χαρ. Τρικούπη 125, Κρατήσεις: +30 210 8003851 www.frankierestaurant.gr

You might also like