MaMa από το Κτήμα Ράπτη

Νέα ετικέτα Μαλαγουζιά και Μαλβάζια

Μια νέα ετικέτα λευκού οίνου παρουσίασε το Κτήμα Ράπτη κατά τη διάρκεια του Peloponnese Wine Festival 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Αυτοκινήτου στην Αθήνα. Πρόκειται για το MaMa, φτιαγμένο από δύο κορυφαίες ελληνικές ποικιλίες αμπέλου.

 

Το MaMa είναι ένα τραγανό λευκό κρασί, με έντονο αρωματικό χαρακτήρα που παράγεται από τις δύο αυτόχθονες ποικιλίες μαλαγουζιά και malvasia. Πλούσια αρώματα αγριολούλουδου, αγιοκλήματος, εσπεριδοειδών, λευκού πεπονιού και λευκόσαρκου ροδάκινου με επίμονη επίγευση το χαρακτηρίζουν. Ταιριάζει με πικάντικα πιάτα (μεξικάνικη κουζίνα), σαλάτες, ζυμαρικά με λευκές σάλτσες και λευκό κρέας. Η νέα ετικέτα είναι διαθέσιμη στο οινοποιείο (Λεόντιο Νεμέας), στην κάβα του Κτήματος στην Αθήνα (Αγ. Φωτεινής 15 Νέα Σμύρνη) και σε επιλεγμένες κάβες.


Τύπος: Λευκός ξηρός οίνος ποικιλιακός
Ποικιλία: 50% Μαλαγουζιά – 50% Μαλβάζια
Περιοχή: Λεόντιο 350 μ.

You might also like