ΕΔΟΚ: Επιμορφωτική ημερίδα στη Θεσσαλονίκη

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Porto Palace 

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) διοργανώνουν την επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «Ο κανονισμός επισήμων ελέγχων 2017/625: οι αλλαγές που επιφέρει η νέα νομοθεσία στον επίσημο έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης – μετάβαση στο νέο καθεστώς».

 

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) κ. Μ. Βορίδη και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020  Στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, αίθουσα TIMBER με ώρα προσέλευσης: 08:30. Η ημερίδα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες/ επικεφαλής και στους υπεύθυνους όλων των επιχειρήσεων παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης προϊόντων ζωικής προέλευσης του αγροδιατροφικού τομέα.

Ταυτόχρονα η ΕΔΟΚ προσκαλεί σε συμμετοχή στελέχη του ΥπΑΑΤ και των τοπικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, του ΕΦΕΤ  και του ΕΛΓΟ-Δήμητρα καθώς και άλλων φορέων όπως ΜΚΟ. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, η ΕΔΟΚ όμως ενημερώνει οτι θα την διευκόλυνε εάν όσοι θέλοτυν να συμμετέχουν  δηλώσουν τη συμμετοχή τους με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά τους στο email της ΕΔΟΚ, [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν625
You might also like