Ξεκίνησε o 1st Mediterranean Chef’s Competition 2020

Ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, στο Νέο Φάληρο, το πρώτος Mediterranean Chef’s Competition 2020, τον οποίο διοργανώνει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί για Εστιατορικό Γλυκό Αγίου Βαλεντίνου, για Ψάρι και ο διαγωνισμός Black Box (με πρώτη ύλη που οι διαγωνιζόμενοι ανακάλυπταν με την έναρξη του διαγωνισμού).

 

Προσκλητήριο της κοινότητας των σεφ σήμερα στο ΣΕΦ όπου ξεκίνησε ο πρώτος Μεσογειακός Διαγωνισμός της Λέσχης Αρχιμαγείρων, με μια διεθνή κριτική επιτροπή της οποίας προΐσταται ο διεθνούς φήμης σεφ Domenico Maggi.

Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 1ου Μεσογειακού Διαγωνισμού για Chef & Pastry Chef  είναι Ιταλός και εκτελεί χρέη διευθυντή Νότιας Ευρώπης για τη WORLDCHEFS- είναι επίσης κριτής επιπέδου Α.

Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 1ου Μεσογειακού Διαγωνισμού Domenico Maggi (κέντρο) παραδίδει βραβεία κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας. Δεξιά, ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Τάσος Πρωτοψάλτης.

 

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ο οποίος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που αποκτάει η γαστρονομία στις μέρες μας και η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία ζήτησε να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ένας αντίστοιχος διαγωνισμός.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι η εταιρεία ESTIASI ανέλαβε το απαιτητικό έργο του να εξοπλίσει πλήρως τις διαγωνιστικές κουζίνες του 1 st Mediterranean Chef’s Competition καθώς και να ανταποκριθεί
στις ανάγκες του ‘Masterclass Stage’ που θα φιλοξενήσει εξειδικευμένες επιδείξεις από Έλληνες και ξένους Chef.

Όπως φάνηκε από την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, όλα κύλησαν ομαλά και οι διαγωνιζόμενοι, υπό την ενθάρρυνση αλλά και την …πίεση (χρόνου) από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Τάσου Πρωτοψάλτη ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής κρίνουν τα πιάτα ψαρικών, στον πρώτο Μεσογειακό Διαγωνισμό της Λέσχης Αρχιμαγείρων.
You might also like