Τσάι του Βουνού Grandpa JOS: σε φακελάκια

Νέο προϊόν λάνσαρε η εταιρεία από την Πτολεμαΐδα

Η εταιρεία ‘Βιολογικό Τσάι του Βουνού Grandpa JOS’, από τον Άγιο Χριστόφορο Πτολεμαΐδας, η οποία δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και την παραγωγή του αφεψήματος ‘Τσάι του Βουνού’, παρουσίασε στο πλαίσιο της πρόσφατης ΔΕΤΡΟΠ ένα νέο προϊόν.

 

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για φακελάκια για την παραγωγή ‘Τσάι του Βουνού (Σιδερίτης) GrandpaJOS’, ένα προϊόν βιολογικής καλλιέργειας. Όπως μας ενημέρωσαν από την εταιρεία το παρασκευαζόμενο αφέψημα με το όνομα ‘Τσάι του Βουνού’ παρουσιάζει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, οι οποίες οφείλονται στα συστατικά του αιθέριου ελαίου του. Έχει ευχάριστη γεύση με πλούσιο άρωμα και δεν περιέχει καφεΐνη, έτσι μπορεί να καταναλωθεί κάθε στιγμή, πρωί, μεσημέρι ή βράδυ.

Το αφέψημα από το Βότανο προτιμάται πολύ από τους Έλληνες, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, λόγω της ευεργετικής του επίδρασης η οποία  ενισχύεται με την προσθήκη μελιού. Επίσης τους θερινούς μήνες, είναι το ίδιο απολαυστικό και τονωτικό όταν καταναλώνεται κρύο. Μπορεί να συνδυαστεί με ζάχαρη, μέλι, λεμόνι ή κανέλα.

Η καλλιέργεια της ποικιλίας ‘Σιδερίτης’  ξεκίνησε από τον προπάππο του σημερινού επιχειρηματία, τον  Γαβριήλ Καραμανλίδη ο οποίος με τη σύζυγό του Κυριακή Καραμανλίδου, καλλιέργησαν πρώτοι το Τσάι του Βουνού “GrandpaJOS” από το 1912. Δυο γενιές αργότερα η οικογένεια συνεχίζει την καλλιέργεια παράγοντας πλέον premium προϊόντα. Κι ενώ μέχρι σήμερα το προϊόν κυκλοφορούσε τριμμένο και τυποποιημένο, σήμερα κυκλοφορεί σε ειδικά φακελάκια τσαγιού (10 φακελάκια ανά συσκευασία) για πιο εύκολη χρήση.

You might also like