Νέες προτάσεις από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Νέα προϊόντα αλλά και νέες συσκευασίες

Επενδύοντας διαρκώς στην καινοτομία και στον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παρουσίασε νέα προϊόντα, συσκευασίες και προτάσεις κατανάλωσης στις κατηγορίες της μπίρας και του μηλίτη.

 

Το πρώτο από τα νέα προϊόντα της είναι η νέα μπίρα Mythos 0%, με μηδενικό αλκοόλ, μηδενική ζάχαρη και μόλις 16 θερμίδες/100 ml. Μία μπίρα που ακολουθεί τη διεθνή τάση για προϊόντα με ελάχιστο ή καθόλου αλκοόλ και ανταποκρίνεται στις νέες,  διαφοροποιημένες ανάγκες των καταναλωτών.

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε και το νέο brand Mythos Ice, μία ξεχωριστή lager που φιλτράρεται και ψύχεται ταυτόχρονα στους -1°C, γεγονός που τη διατηρεί απολαυστικά παγωμένη. Με μόλις 4,4% αλκοόλ, το χαμηλότερο στην κατηγορία της, αποτελεί την ιδανική επιλογή δροσιάς για κάθε εποχή και περίσταση.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του καινοτόμου συστήματος Draught Master™, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παρουσίασε, επίσης, για πρώτη φορά στην εγχώρια αγορά, τον μηλίτη Somersby σε βαρέλι. Από φέτος, το Somersby θα διατίθεται και σε βαρέλι Draught Master™ 20 λίτρων, σε γεύση μήλο, με έμφαση τόσο τις τουριστικές περιοχές όσο και επιλεγμένες περιοχές των μεγάλων αστικών κέντρων.

Στην τεχνολογία Draught Master™ εντάσσεται πλέον και η διάσημη γαλλική μπίρα Kronenbourg 1664 Blanc, της κατηγορίας wheat, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το 2019 και κέρδισε το ελληνικό κοινό με την ιδιαίτερη, υψηλής αισθητικής μπλε φιάλη της και τη δροσιστική, υπέροχη φρουτώδη γεύση της. Παράλληλα, το συγκεκριμένο brand θα διατεθεί και σε συσκευασία κουτιού 500ml, εστιάζοντας στα καταστήματα λιανικής.

Συμπληρωματικά, η  Ολυμπιακή Ζυθοποιία λάνσαρε και η νέα συσκευασία 20λιτρου βαρελιού της ιρλανδικής μαύρης μπίρας Guinness, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις επιλογές των σημείων εστίασης.

You might also like