‘Μένει σπίτι’, προληπτικά, ο ‘Σώτος’, στις Σέρρες

Για προληπτικούς λόγους και για 15 ημέρες σύμφωνα με τον Σωτήρη Κοτσαμπά

Κλειστό θα παραμείνει για τις επόμενες 15 ημέρες το εμβληματικό ψητοπωλείο ‘Σώτος‘, στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Η απόφαση πάρθηκε από το σύνολο των εργαζομένων λόγω του κορωνοϊού, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ιδιοκτήτης  Σωτήρης Κοτσαμπάς.

 

Στην ανακοίνωσή του, ο Σωτήρης Κοτσαμπάς ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Σερρών «Η Αγία Βαρβάρα» και μαχητικός στέλεχος του εστιατορικού κλάδου, τονίζει τα εξής: «Ως οικογενειάρχης, υπεύθυνος επαγγελματίας και ευσυνείδητος πολίτης, μετά από ώριμη σκέψη και ουσιαστικές συζητήσεις με το προσωπικό της επιχείρησής μου ‘Σουβλάκια ο Σώτος’ αποφασίσαμε, όλοι μαζί, ότι ο ορθός και υπεύθυνος χειρισμός απέναντι στη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, είναι να ανασταλεί η λειτουργία της επιχείρησης για 15 μέρες. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με σεβασμό προς στους πελάτες μας, τις οικογένειές μας και με αγάπη για τον συνάνθρωπο. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους συνεργάτες μου, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη συμφώνησαν ομόφωνα στην αναστολή λειτουργίας του καταστήματος».

Ήδη στη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook αναρτήθηκε το σηματάκι ‘Μένουμε Σπίτι’, του Υπουργείου Υγείας.


Στην κεντρική φωτογραφία ο Σωτήρης Κοτσαμπάς, στο ψητοπωλείο Σώτος, στις Σέρρες. Φωτογραφία: Θανάσης Αντωνίου (Οκτώβριος 2019).

You might also like