COVID-19 Effect| Η Ioniki Θωρακίζει την ‘Παρέα των Φύλλων’

Κανονικά λειτουργεί το εργοστάσιό της- πρωτόκολλο θερμομέτρησης προμηθευτών

Οι εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού  έχουν οδηγήσει την Ioniki στην άμεση εφαρμογή πλάνου επιχειρησιακής ετοιμότητας, που περιλαμβάνει ένα σύνολο μέτρων εναρμονισμένο με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και έμπειρων συνεργατών (Τεχνικός Ασφαλείας, Υπεύθυνος Ποιότητας, Υπεύθυνος Ανθρωπίνων Πόρων, Ιατρός εταιρίας) με σκοπό την προστασία προσωπικού, συνεργατών και καταναλωτών καθώς και τον περιορισμό της εξάπλωσης.

 

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιούνται απολυμάνσεις στους χώρους του εργοστασίου και στα φορτηγά πριν εισέλθουν στις εγκαταστάσεις. Έχει εφαρμοστεί καθεστώς τηλεργασίας ενώ επαγγελματικά ταξίδια έχουν αναβληθεί ή αντικατασταθεί από τηλεδιασκέψεις.

Οι εργαζόμενοι θερμομετρούνται κατά την είσοδο τους στο εργοστάσιο κι έχουν εφοδιαστεί με προστατευτικά υλικά (μάσκες, γάντια, ειδικό ιματισμό) ενώ υπάρχουν σε όλους τους χώρους απολυμαντικά υγρά κι οδηγίες προστασίας. Η είσοδος στην εταιρεία απαγορεύεται σε εξωτερικούς συνεργάτες, ενώ για τους προμηθευτές ακολουθείται ειδικό πρωτόκολλο θερμομέτρησης, χρήσης προστατευτικών υλικών και καθαρισμός χεριών με απολυμαντικό υγρό.

Ακολουθώντας τα παραπάνω μέτρα προσπαθούμε να θωρακίσουμε την ‘Παρέα των Φύλλων’ και να ανταπεξέλθουμε στις ιδιαιτερότητες της εποχής. Επανεξετάζουμε καθημερινά τα δεδομένα με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες με ψυχραιμία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προτρέπουμε να παραμείνετε στο σπίτι και να προστατευτείτε ακολουθώντας τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για να βγούμε όλοι μαζί νικητές“.

You might also like