COVID-19 Effect| Συνταγές για το …σπίτι

Εταιρείες και σεφ προτείνουν για τους έγκλειστους

Με την απαγόρευση κυκλοφορίας να γίνεται ακόμα πιο ασφυκτική και τη μαζική εστίαση να είναι ουσιαστικά ανενεργή,  οι εταιρείες παραγωγής καταναλωτικών προϊόντων και ειδικά αυτές των τροφίμων στρέφουν την επικοινωνιακή δραστηριότητά τους προς του οικειοθελώς εγκλείστους Έλληνες.

 

Συνταγές για το σπίτι και ψυχολογική βοήθεια προς τους Έλληνες που είναι μέσα στα σπίτια τους αυτό το διάστημα δίνουν οι μεγάλες εταιρείες τροφίμων τόσο μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες όσο και μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μπάρμπα Στάθης προσφέρει συνταγές για λαχανικά. “Τώρα που μένουμε όλοι σπίτι είναι η ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τις οικογένειές μας. Να μαγειρέψουμε μαζί, να συζητήσουμε πάνω από ένα ωραίο πιάτο φαγητό και να βοηθήσουμε όσους αγαπάμε να μείνουν ασφαλείς” αναφέρει στο μήνυμά της. Η πρώτη συνταγή που πρόσφερε στο κοινό είναι ένα αγαπημένο πιάτο: βίδες με μανιτάρια και καρότο και σάλτσα ντομάτας με ελιές, κάπαρη και βασιλικό.

Από την πλευρά της η βιομηχανία τροφίμων Condito συμμετέχοντας στη μάχη κατά του κορωνοϊού εξέδωσε ανακοίνωση για τις ενέργειες που έχει κάνει ενώ προσφέρει κι αυτή συνταγές για μαγείρεμα στο σπίτι στηρίζοντας τη σχετική καμπάνια του κράτους.

You might also like