Νόστιμο, νηστίσιμο φαγητό από τη l’artigiano

Η l’artigiano προσφέρει το πιο νόστιμο, νηστίσιμο φαγητό σε όσους αγαπούν και αναζητούν αυθεντικές γεύσεις στην καθημερινότητά τους.

 

Η περίοδος που διανύουμε δεν στερείται απόλαυσης χάρη στις λαχταριστές, νηστίσιμες πίτσες της l’artigiano που έχουν ως βάση 100% φυτικό τυρί. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τη νηστίσιμη πίτσα της αρεσκείας του επιλέγοντας τα υλικά που επιθυμεί και προσθέτοντας ως βάση το 100% φυτικό τυρί.

Πρόσφατα, στο μενού της l’artigiano, συμπεριλήφθηκε και η νέα πίτσα Verde (κεντρική φωτογραφία) που χάρη στα ολόφρεσκα, ψητά κολοκυθάκια, τα μανιτάρια και τις μελιτζάνες αποτελεί ιδανική λύση για όσους νηστεύουν.

Προσφέροντας ακόμα περισσότερες νηστίσιμες επιλογές η l’artigiano προτείνει πλούσιες και ακαταμάχητες μακαρονάδες, με γαρίδες, κόκκινη σάλτσα ή μανιτάρια αλλά και γευστικές και υγιεινές σαλάτες με διαλεχτά και φρέσκα υλικά, όπως η σαλάτα Natura, μια πρόσφατη «άφιξη» στον κατάλογο του brand.

Επιπλέον, η l’artigiano προτείνει φρεσκοψημένα breadsticks με ακαταμάχητο μείγμα σκόρδου και μπαχαρικών αλλά και τραγανή foccacia με ελαιόλαδο, φρέσκια ρίγανη και δροσερό dip ντομάτας, επισφραγίζοντας τις νηστίσιμες προτάσεις της.


Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

You might also like