COVID-19 Effect| Η Eurocatering στηρίζει Κ.Υ.Α.Δ.Α. και Γηροκομείο

Διάθεση προϊόντων Φρεσκούλης και σε νοσηλευτές νοσοκομείων αναφοράς

Σε αυτό το εξαιρετικά κρίσιμο διάστημα, το ανθρώπινο δυναμικό και η διοίκηση της Eurocatering, έχοντας υψηλό το αίσθημα ανταπόδοσης στην κοινωνία και ευγνωμοσύνης προς τους γιατρούς και νοσηλευτές, επιθυμούν να συνεισφέρουν στο δύσκολο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας, προσφέροντας προϊόντα «Φρεσκούλης». Η εταιρεία θα προσφέρει συνολικά 3 τόνους προϊόντων με το συνολικό αριθμό των αποδεκτών να ξεπερνά τους 1.000.
 

Ειδικότερα, η εταιρεία ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα να προσφέρει, και θα συνεχίσει για το επόμενο κρίσιμο διάστημα, σαλάτες γεύματα σε όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σε κάποια από τα νοσοκομεία αναφοράς που υποδέχονται τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού και αντιμετωπίζουν τα επιβεβαιωμένα περιστατικά και συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ αλλά και στο νοσοκομείο Παμμακάριστος που λειτουργεί ως κέντρο αποκλειστικής νοσηλείας ασθενών με Covid-19.

Οι δωρεές αυτές γίνονται ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την εταιρεία.

Παράλληλα, η εταιρεία συνεισφέρει εμπράκτως στο έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) προσφέροντας σαλάτες, φρούτα και σάντουιτς για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων που υποστηρίζει, καθώς και του Γηροκομείου Αθηνών, καλύπτοντας τις εβδομαδιαίες ανάγκες των συνανθρώπων μας σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ήδη από την περασμένη εβδομάδα.

You might also like