Ξεκινάει το newsletter του Grill Magazine

Τακτική ενημέρωση για τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης

Σε συνθήκες πανδημίας και με τις δυνατότητες επικοινωνίας με το κοινό του σχετικά μειωμένες, το Grill Magazine λανσάρει την Τετάρτη 29 Απριλίου ένα νέο εργαλείο ενημέρωσης κι επικοινωνίας με την αγορά του: ένα 15νθήμερο newsletter. Στόχος του είναι να συγκεντρώνει και να  προβάλλει ειδήσεις που δημοσιεύονται στο www.grillmagazine.gr καθώς  και δελτία Τύπου εταιρειών του κλάδου που αποστέλλονται στη συντακτική ομάδα.

 

Το newsletter θα αποστέλλεται στην ευρεία βάση του περιοδικού και φιλοδοξούμε να αποτελεί ένα ακόμα τρόπο επικοινωνίας της συντακτικής ομάδας του Grill Magazine με τον εστιατορικό κλάδο, τις εταιρείες τροφίμων- ποτών  και τις επιχειρήσεις που παρέχουν μηχανολογικό εξοπλισμό και κάθε είδους υπηρεσίες στον κλάδο της μαζικής εστίασης.

Η έντυπη έκδοση του περιοδικού βρίσκεται αυτή την περίοδο σε στάδιο συλλογής και επεξεργασίας της ύλης. Ευελπιστούμε οτι πολύ σύντομα, μαζί με την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, το Grill Magazine να συναντηθεί – έντυπα, ηλεκτρονικά και μέσω του newsletter- με  το κοινό του σε όλη την Ελλάδα κι εκτός αυτής για να συμβάλλει κι αυτό, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στην ανάκαμψη της εστίασης και της συνολικής ελληνικής οικονομίας.

You might also like