Γίνετε Συνδρομητής Στο Grill magazine!

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει στερήσει από το περιοδικό Grill magazine το ‘οξυγόνο του’, τη δια ζώσης επικοινωνία με την αγορά της μαζικής εστίασης – ανυπομονούμε για την επανεκκίνησή της που θα μας φέρει και πάλι δίπλα στους επαγγελματίες- η κάλυψη του κλάδου όμως από ειδησεογραφικής πλευράς δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα στο site μας. Πολύ σύντομα, το νέο τεύχος του Grill magazine, στην έντυπη μορφή που όλοι γνωρίζετε και με πλούσια ύλη,  θα είναι και πάλι στα χέρια των συνδρομητών μας.

 

Αυτό το διάστημα η εκδότρια εταιρεία O.Mind καλεί τους συνδρομητές του περιοδικού να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, όπως επίσης καλεί όλους τους επαγγελματίες να γίνουν συνδρομητές, εκφράζοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε μια εκδοτική και δημοσιογραφική προσπάθεια που από την πλευρά της ενισχύει αταλάντευτα εδώ και μια πενταετία τον εξαιρετικά σημαντικό για την ελληνική οικονομία κλάδο της εστίασης και του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Αντιλαμβανόμαστε το πλήγμα που δεχτεί η αγορά, μέρος της οποίας θεωρούμε και τις εκδόσεις, εκτιμούμε όμως ότι η παρουσία του περιοδικού μας στη βιομηχανία της εστίασης δεν είναι ‘πολυτέλεια’ αλλά εργαλείο ενημέρωσης. Και σαν τέτοιο σας ζητούμε να σταθείτε δίπλα του.

Το Grill magazine  είναι το περιοδικό για τους Επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης και θα συνεχίσει να τους στηρίζει.  Για να γίνετε συνδρομητές και να μαθαίνετε πρώτοι απ΄όλους τα νέα στον χώρο της μαζικής εστίασης πατήστε εδώ ➡ https://bit.ly/2Rl3WNr

You might also like