ΠΟΕΣΕ: διαμαρτυρία με ‘Άδειες Καρέκλες’ στο Σύνταγμα

Την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 8.00 το απόγευμα- Χωρίς παρουσία εστιατόρων- Συμμετοχή στην πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία 'Empty Chairs'- Εκδηλώσεις ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα

Συμβολική διαμαρτυρία οργανωμένη  από την ΠΟΕΣΕ, χωρίς όμως την παρουσία  εστιατόρων/ εργαζομένων για λόγους ασφαλείας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου, στις 8 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος. Ανάλογες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί την ίδια ώρα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Η ΠΟΕΣΕ συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή εκδήλωση διαμαρτυρίας ‘Empty Chairs’, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 20.00 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εκδηλώσεις τις οποίες θα υλοποιήσουν οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι.

Η κεντρική εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί ίδια μέρα και ώρα στην πλατεία Συντάγματος με την τοποθέτηση άδειων καρεκλών.Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του Κλάδου της Εστίασης και Διασκέδασης, θα υλοποιηθεί από την ΠΟΕΣΕ, χωρίς την παρουσία των συναδέλφων του Κλάδου.

Αίτημά μας είναι η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του Κλάδου της Εστίασης και Διασκέδασης” αναφέρεται στη σχετική επιστολή της Ομοσπονδίας.

You might also like