Κυκλοφόρησε Το 27ο Τεύχος Του Grill

Μάρτιος- Απρίλιος 2020 με αφιέρωμα στην αρχιτεκτονική της εστίασης

Με μια σχετική καθυστέρηση λόγω των ακραίων συνθηκών που ζήσαμε όλοι, κυκλοφόρησε το 27ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill (Μάρτιος- Απρίλιος 2020), με ύλη που καλύπτει την περίοδο από το ξέσπασμα της πανδημίας στα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι και την ανακοίνωση των μέτρων για το άνοιγμα της μαζικής εστίασης.

 

Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε τις συνεντεύξεις που μας παραχώρησαν τρεις εκλεκτοί μάγειροι: ο Ιταλός σεφ Domenico Maggi, διεθνής κριτής διαγωνισμών μαγειρικής και καθηγητής γαστρονομίας που βρέθηκε στην Ελλάδα για τον πρώτο Μεσογειακό Διαγωνισμό Γαστρονομίας, ο Σερραίος μάγειρας και συγγραφέας Χρήστος Μαντίδης που μεταξύ πολλών άλλων αναφέρεται στο βιβλίο του και ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Γιακιντζής του εστιατορίου Κάρολος στη Νέα Σμύρνη.

Στο τεύχος μπορείτε να διαβάστε ένα χρονικό των επιπτώσεων της πανδημίας του COVID-19 καθώς και δηλώσεις παραγόντων της αγοράς, ενώ το κεντρικό αφιέρωμα αφορά την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό χώρων εστίασης. Μιλούν οι αρχιτέκτονες Κωνσταντίνα Μπάστα και Κωνσταντίνος Χαδιώς, ο εστιάτορας, σεφ και σύμβουλος ανάπτυξης χώρων εστίασης Παναγιώτης Μωυσής και ειδικός στη διαχείριση ακινήτων Κώστας Γατής.

Περιεχόμενα τεύχους

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

ΒΟΟΖΕ

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH

Εξοπλισμός & πληροφορική

COVID– 19

70 Ημέρες: Χρονικό της πανδημίας στην εστίαση

Εστίαση: Επόμενη ημέρα- 4 συνεντεύξεις

Άδειες Καρέκλες: εστίαση ‘βουβή’ αλλά όχι άφωνη

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρουσίαση της My Job Now Delivery

Γύρος ΠΓΕ: Νέος φάκελος για την αναγνώρισή του

Η ΕΔΟΚ για το νέο καθεστώς ελέγχων

 KOYZINA

Πιπεριά Φλωρίνης: Γευστική πρόταση & ευέλικτη λύση

Delimenti: Επιμονή στην εξαιρετική ποιότητα

Tradifresh: Με τον πλούτο φύσης

Συνέντευξη με τον Ιταλό σεφ Domenico Maggi

Συνέντευξη με τον Σερραίο μάγειρα και συγγραφέα Χρήστο Μαντίδη

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Αρχιτεκτονική & Εστίαση

Αισθητική & σχεδιασμός στο φόντο μιας πανδημίας

Κωνσταντίνος Χαδιώς: Στο επίκεντρο η εμπειρία του πελάτη

Παναγιώτης Μωυσής, Frankie: ο πελάτης δεν θέλει τυποποίηση

Κωνσταντίνα Μπάστα, Basta Team: Αλλάζει η Αθήνα

Ο Κώστας Γατής αναλύει το αθηναϊκό real estate

MANAGEMENT

Digital marketing & εστίαση: Άρθρο της Βίβιαν Ηλιάδη, Net Planet

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ο ‘Κάρολος’ του Κ. Γιακιντζή στη Νέα Σμύρνη

ΒΙΒΛΙΟ

«Τα γαστριμαργικά ανάλεκτα του κυρίου Schott» του Βρετανού Ben Schott

You might also like