Κυκλοφόρησε Το 27ο Τεύχος Του Grill
Μάρτιος- Απρίλιος 2020 με αφιέρωμα στην αρχιτεκτονική της εστίασης
Με μια σχετική καθυστέρηση λόγω των ακραίων συνθηκών που ζήσαμε όλοι, κυκλοφόρησε το 27ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill (Μάρτιος- Απρίλιος 2020), με ύλη που καλύπτει την περίοδο από το ξέσπασμα της πανδημίας στα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι και την ανακοίνωση των μέτρων για το άνοιγμα της μαζικής εστίασης.
Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε τις συνεντεύξεις που μας παραχώρησαν τρεις εκλεκτοί μάγειροι: ο Ιταλός σεφ Domenico Maggi, διεθνής κριτής διαγωνισμών μαγειρικής και καθηγητής γαστρονομίας που βρέθηκε στην Ελλάδα για τον πρώτο Μεσογειακό Διαγωνισμό Γαστρονομίας, ο Σερραίος μάγειρας και συγγραφέας Χρήστος Μαντίδης που μεταξύ πολλών άλλων αναφέρεται στο βιβλίο του και ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Γιακιντζής του εστιατορίου Κάρολος στη Νέα Σμύρνη.
Στο τεύχος μπορείτε να διαβάστε ένα χρονικό των επιπτώσεων της πανδημίας του COVID-19 καθώς και δηλώσεις παραγόντων της αγοράς, ενώ το κεντρικό αφιέρωμα αφορά την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό χώρων εστίασης. Μιλούν οι αρχιτέκτονες Κωνσταντίνα Μπάστα και Κωνσταντίνος Χαδιώς, ο εστιάτορας, σεφ και σύμβουλος ανάπτυξης χώρων εστίασης Παναγιώτης Μωυσής και ειδικός στη διαχείριση ακινήτων Κώστας Γατής.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
ΒΟΟΖΕ
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TΕCH
Εξοπλισμός & πληροφορική
COVID– 19
70 Ημέρες: Χρονικό της πανδημίας στην εστίαση
Εστίαση: Επόμενη ημέρα- 4 συνεντεύξεις
Άδειες Καρέκλες: εστίαση ‘βουβή’ αλλά όχι άφωνη
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρουσίαση της My Job Now Delivery
Γύρος ΠΓΕ: Νέος φάκελος για την αναγνώρισή του
Η ΕΔΟΚ για το νέο καθεστώς ελέγχων
KOYZINA
Πιπεριά Φλωρίνης: Γευστική πρόταση & ευέλικτη λύση
Delimenti: Επιμονή στην εξαιρετική ποιότητα
Tradifresh: Με τον πλούτο φύσης
Συνέντευξη με τον Ιταλό σεφ Domenico Maggi
Συνέντευξη με τον Σερραίο μάγειρα και συγγραφέα Χρήστο Μαντίδη
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Αρχιτεκτονική & Εστίαση
Αισθητική & σχεδιασμός στο φόντο μιας πανδημίας
Κωνσταντίνος Χαδιώς: Στο επίκεντρο η εμπειρία του πελάτη
Παναγιώτης Μωυσής, Frankie: ο πελάτης δεν θέλει τυποποίηση
Κωνσταντίνα Μπάστα, Basta Team: Αλλάζει η Αθήνα
Ο Κώστας Γατής αναλύει το αθηναϊκό real estate
MANAGEMENT
Digital marketing & εστίαση: Άρθρο της Βίβιαν Ηλιάδη, Net Planet
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Ο ‘Κάρολος’ του Κ. Γιακιντζή στη Νέα Σμύρνη
ΒΙΒΛΙΟ
«Τα γαστριμαργικά ανάλεκτα του κυρίου Schott» του Βρετανού Ben Schott