Νέο φυτικό μπέργκερ απο την Kαλλάς Παπαδόπουλος

Αποκλειστική συνεργασία με τη BENEO

Η εταιρεία Kαλλάς Παπαδόπουλος μέσα από την αποκλειστική συνεργασία με τη BENEO, μοιράζεται το όραμα της δεύτερης «Μαζί συμβάλλουμε στην καλύτερη διατροφή και υγεία» (Together we contribute to better nutrition and health ) και προσφέρει το προϊόν BeneoPro W-Tex.

 

Το  BeneoPro  W-Tex  αποτελείται από γλουτένη σίτου και αλεύρι, και χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο κρέατος, προσφέροντας μια χορτοφαγική λύση, χωρίς τη χρήση πρόσθετων. Αποτελεί εξαιρετική πηγή  πρωτεΐνης με ποσοστό τουλάχιστον 65% και χαμηλά λιπαρά.

Η  δομή του, επιτρέπει τη δημιουργία-μίμηση  της υφής αληθινού κρέατος και εξασφαλίζει τη δημιουργία προϊόντων, με σταθερή υφή και επιθυμητή δομή. Έχει ουδέτερη γεύση, ενώ μπορεί να αρωματιστεί εύκολα με μια ποικιλία από βότανα και μπαχαρικά. Βασικό πλεονέκτημα είναι η γρήγορη και επαρκής ικανότητα ενυδάτωσης, μειώνοντας το χρόνο παραγωγής και διευκολύνοντας τους επαγγελματίες.

Η εταιρεία Kαλλάς Παπαδόπουλος διαχρονικά παρέχει τα καλύτερα προϊόντα στους επαγγελματίες του Food Service. Τα τελευταία χρόνια η αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού και η ζήτηση για εναλλακτικά προϊόντα, vegan και vegetarian, έχει οδηγήσει τον τομέα του Food Service σε αναζήτηση νέων συστατικών για τις γευστικές δημιουργίες.

You might also like