Σκέφτεστε απολύμανση και απόλυτη υγιεινή; Σκέφτεστε Kärcher!

Στην Kärcher η υγιεινή είναι η βασική μας προτεραιότητα εδώ και 85 χρόνια, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας. Επενδύοντας στην τεχνολογία και στην καινοτομία, διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξεπέραστη αποτελεσματικότητα  είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις κορυφαίες λύσεις καθαρισμού και απολύμανσης. Γιατί αυτή είναι η καρδιά της δραστηριότητάς μας. Αυτό είναι το πάθος μας. Να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.
Κείμενο & φωτογραφίες: Kärcher 

 

Στη σύγχρονη εποχή, οι παγκόσμιες επιδημικές εκρήξεις επικίνδυνων ασθενειών όπως η γρίπη και ο  COVID-19, μας κάνουν ακόμα πιο ευαίσθητους στο θέμα του καθαρισμού και της υγιεινής. Σήμερα, ο σωστός καθαρισμός και η απολύμανση των χώρων που ζούμε, εργαζόμαστε αλλά και των δημόσιων χώρων, αποκτούν καθοριστική σημασία.

Αξιοποιώντας τα δεδομένα της επιστήμης, η Kärcher σχεδίασε και προσφέρει μια εκτενή σειρά μηχανημάτων και προϊόντων καθαρισμού υψηλής ποιότητας, από ατμοκαθαριστές και μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης μέχρι μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης.

Έτσι, η Kärcher παρέχει τη δυνατότητα να διατηρούμε υψηλά επίπεδα υγιεινής σε χώρους που χρησιμοποιούνται πολύ όπως το σπίτι, οι υγειονομικές εγκαταστάσεις, οι επαγγελματικές κουζίνες, τα καταστήματα λιανικής, τα νοσοκομεία, τα γηροκομεία, κ.α.  Ο μηχανικός καθαρισμός σε αυτούς τους χώρους συμβάλλει στην αποτροπή της διάδοσης των μικροοργανισμών και των μολύνσεων μέσω της επαφής.

 

Υψηλή θερμοκρασία: Ο χειρότερος εχθρός των ιών και των βακτηρίων

Ατμός. Οι ατμοκαθαριστές της Kärcher προσφέρουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό σκληρών επιφανειών είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους, είτε για το σπίτι μας. Επιπλέον, είναι κατάλληλοι και για την απολύμανση υφασμάτινων επιφανειών και ρούχων. Χωρίς τη χρήση χημικών, αξιοποιώντας στο μέγιστο την υψηλή θερμοκρασία του ατμού, οι ατμοκαθαριστές της Kärcher εξολοθρεύουν το 99,999% των κοινών οικιακών βακτηρίων αλλά και τους εγκαψιδιωμένους ιούς όπως είναι οι κορωνοϊοί και οι ιοί της γρίπης.

Υψηλή πίεση. Τις περισσότερες φορές, αρκεί ο σχολαστικός καθαρισμός με νερό σε υψηλή θερμοκρασία για να εξαλείψει πάνω από το 90% των μικροβίων, των ιών και των βακτηρίων. Στα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, οι υψηλές θερμοκρασίες του νερού είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Επιλέγοντας ένα μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher που λειτουργεί με ζεστό νερό σε θερμοκρασία 85οC καταφέρνουμε μετρήσιμη μείωση των μικροβίων. Επιπλέον, αν χρησιμοποιήσουμε καθαριστικά ή απολυμαντικά προϊόντα με τη χρήση κάννης αφρού επιτυγχάνουμε τη διακοπή της αλυσίδας της μόλυνσης.

Με όπλα την υψηλή πίεση και την υψηλή θερμοκρασία του νερού, τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher είναι η κορυφαία επιλογή για τον καθαρισμό και την απολύμανση μεγάλων επιφανειών, όπως δάπεδα, τοίχοι και εξωτερικοί χώροι.

Ψάχνετε το ιδανικό χημικό απολύμανσης; Βρείτε το στην Karcher!

Τα χημικά προϊόντα καθαρισμού της Kärcher είναι βιοδασπώμενα και χάρη στην ισχυρή τους σύνθεση εξουδετερώνουν μικρόβια, βακτήρια και ιούς με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Είναι ιδανικά για την απολύμανση επιφανειών τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους (γραφεία, πόμολα, επιφάνειες κουζίνας κ.α.) και χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με μηχανήματα καθαρισμού της Kärcher ή και μόνα τους, με τη βοήθεια ενός απλού πανιού.

 

Για να ξέρουμε καλά που πατάμε… στην απολύμανση δεν ξεχνάμε ποτέ το δάπεδο!

Οι μηχανές πλύσης- στέγνωσης της Kärcher είναι ιδανικές για τον υγρό καθαρισμό των σκληρών και ανθεκτικών δαπέδων. Βρέχουν ενώ τρίβουν το δάπεδο και απορροφούν αμέσως τη σκόνη απομακρύνοντας έτσι μόνιμα τα μικρόβια ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα επαναμόλυνσης. Ταυτόχρονα, μειώνεται και ο κίνδυνος μόλυνσης μέσω των χεριών λόγω του ανέπαφου καθαρισμού.

Για μεγαλύτερη προστασία ενάντια στη μόλυνση μέσω της επαφής, είναι σημαντικό να μην εστιάζουμε μόνο στην απομάκρυνση των ορατών ρύπων αλλά να καθαρίζουμε τακτικά τις επιφάνειες λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα υγιεινής. Επιπλέον, η Kärcher παρέχει απολυμαντικά προϊόντα καθαρισμού με ιοκτόνο δράση στους εγκαψιδιωμένους ιούς για ακόμα πιο ισχυρή προστασία.

Ο καθαρός αέρας είναι το Α και το Ω της υγιεινής. 

Τα μολυσματικά μικρόβια που διαδίδονται μέσω του αέρα είναι δύσκολο να περιοριστούν. Στα γραφεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα υγειονομικά ιδρύματα, στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια, είναι πολύ σημαντικό ο αέρας να είναι καθαρός, χωρίς μικρόβια. Τα συστήματα καθαρισμού αέρα της Kärcher συμβάλλουν στην εξάλειψη του 99,98% των αερομεταδιδόμενων μικροβίων.

Από το πάτωμα, μέχρι το ταβάνι και από τις επιφάνειες μέχρι και τον αέρα που αναπνέουμε, η Kärcher έχει τις κορυφαίες λύσεις απολύμανσης. Για να έχουμε όλοι έναν ισχυρό σύμμαχο υγιεινής και καθαριότητας.


Πληροφορίες:  https://www.kaercher.com/gr/katharismos-kai-ygieini-stis-imeres-toy-koronoioy.html

You might also like