Αλμυρή και γλυκιά προσφορά l’artigiano

Λανσάρει το Πίτσα & Dolce

Μετά το φαγητό ακολουθεί το γλυκό στις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων και η l’artigiano υπόσχεται να συνοδεύσει κάθε αλμυρή και γλυκιά επιθυμία τους με μια νέα λαχταριστή προσφορά.

 

Ειδικότερα, η νέα προσφορά Πίτσα & Dolce της l’artigiano περιλαμβάνει μια αφράτη και ακαταμάχητη 20αρα πίτσα από την κατηγορία Premia μαζί με μια γλυκιά Dolce στην προνομιακή τιμή των 16.90 ευρώ για να δώσει ξεχωριστή γεύση στα βράδια μπροστά από την τηλεόραση. Απολαμβάνοντάς την με την οικογένεια ή τους φίλους η νέα προσφορά της l’artigiano μοιάζει άκρως δελεαστική σε τιμή και εμφάνιση.

Η προσφορά Πίτσα &Dolce είναι διαθέσιμη στο Site και στο Application της l’artigiano ώστε εύκολα και γρήγορα το κοινό να κάνει την παραγγελία του δίνοντας κορυφαία γεύση στο μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα.


Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

You might also like