Δωρεάν πίτσες για ένα χρόνο!

Προσφορά της l’artigiano σε συνεργασία με τη Wind

Έναν πολύ «δυνατό» διαγωνισμό διοργανώνει η l’artigiano σε συνεργασία με τη Wind προσφέροντας στους λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων μοναδικές στιγμές απόλαυσης για έναν ολόκληρο χρόνο.

 

Ειδικότερα, στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τους νικητές οι οποίοι θα μπορούν να παραγγείλουν την αφράτη πίτσα με την υπογραφή της l’artigiano με υλικά της αρεσκείας τους κάθε εβδομάδα για διάστημα 12 μηνών. Η l’artigiano προσφέρει αυθεντικό και νόστιμο φαγητό χάρη στις ποιοτικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί στην κουζίνα της, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις στο κοινό, το οποίο θέλει να ευχαριστήσει για την προτίμησή του με το πιο λαχταριστό και νόστιμο δώρο!

Οι νικητές του διαγωνισμού της l’artigiano θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από ένα συγκεκριμένο κατάστημα που θα οριστεί κατά την αποδοχή του δώρου του.Τα προϊόντα θα πρέπει να εξαργυρωθούν μέχρι την λήξη του χρόνου που θα οριστεί.


Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

You might also like