Φιλετάκια σαλιγκαριών delys σε κονσέρβα, χωρίς κέλυφος

Πρόταση για επαγγελματίες από την βορειοελλαδίτικη την ΕΣΚΑΡΚΟΜ

Τα φιλετάκια σαλιγκαριών είναι κρέας σαλιγκαριού  σε κονσέρβα, έτοιμο για οποιαδήποτε μαγειρική χρήση, σε κατσαρόλα ή τηγάνι. Αποτελεί τροφή με κορυφαία διατροφική αξία καθώς έχει υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης και σχεδόν καθόλου λίπη και σάκχαρα.

 

Τα σαλιγκάρια είναι 100% φυσικό προϊόν, νηστίσιμο, χωρίς πρόσθετα και  συντηρητικά, μπορεί να συνοδέψει ζυμαρικά,   να μπει σε σούπες, ομελέτες, πίτες, πίτσες, να γίνει στιφάδο, να τηγανιστεί με αλεύρι ή κουρκούτι και γενικά να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε παραδοσιακή ή μη συνταγή.

Η παρουσία της εταιρίας ΕΣΚΑΡΚΟΜ είναι συνεχής από το 1968.Τα προϊόντα της πωλούνται στα μεγαλύτερα σουπερμάρκετ και delicatessen αλλά και στις κουζίνες επιλεγμένων εστιατορίων και μπιστρό της Γαλλίας, καθώς επίσης, σε Καναδά, Αμερική, Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη. Στην εσωτερική αγορά, δραστηριοποιείται με το δικό της brand ‘Delys Escargots’.


Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΣΚΑΡΚΟΜ,  το ελληνικό δίκτυο διανομής και την γκάμα των προϊόντων της, θα βρείτε στο: www.escarcom.gr 

You might also like