Βαμβακάς: Πάθος για Συσκευασία σε ‘real time’

Ανακαινισμένο κτήριο & πρωτοποριακές υπηρεσίες για τους επαγγελματίες- πελάτες της

Από το 1935, όπου ιδρύθηκε η εταιρεία Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός έως και σήμερα πολλές συνήθειες άλλαξαν.H βιομηχανία εξελίχθηκε, οι εφαρμογές διαφοροποιήθηκαν, αλλά η ανάγκη για έναν έμπιστο συνεργάτη με τεχνογνωσία και ποιότητα προϊόντων & υπηρεσιών παρέμεινε ίδια.

 

Πόσο μάλλον τώρα, που η απαίτηση για μεγαλύτερη ασφάλεια και για προστασία της προσωπικής και εταιρικής ‘υγείας’ είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Με γνώμονα τις ανάγκες του πελατολογίου της και με κριτήριο την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών, η εταιρεία Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός σχεδίασε  για τους επαγγελματίες πελάτες της, μία νέα υπηρεσία η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα μηχανήματα που χρειάζονται χωρίς να απομακρυνθούν από το γραφείο τους!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να  επικοινωνήσουν με την εταιρεία Βαμβακάς και μετά να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την προτεινόμενη λύση από τον υπολογιστή του γραφείου τους.

Η εταιρεία Βαμβακάς θα διαχειριστεί  όλες τις υπόλοιπες εργασίες. Το έμπειρο προσωπικό της μπορεί να καθοδηγήσει με σιγουριά τους πελάτες της σε εφαρμογές όπως συγκόλληση, συρρίκνωση, περιτύλιξη, προστατευτική συσκευασία, τσερκάρισμα, συσκευασία τροφίμων, ανύψωση και ότι μπορεί να χρειαστούν.

Εφόσον το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα οι απομακρυσμένες δοκιμές όχι μόνο να γίνουν σε πραγματικό χρόνο αλλά και με δικά τους δείγματα τα οποία θα τους αποσταλούν για ποιοτικό έλεγχο και αξιολόγηση.


Η εταιρεία Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός δέχεται επισκέψεις επαγγελματιών, όπως πάντα βέβαια, και από κοντά στο ανακαινισμένο κτήριό της στην Δ. Μουτσοπούλου 103, στα Καμίνια, για να συζητήσει μαζί τους και να τους προσφέρει όλες τις παραπάνω υπηρεσίες εντελώς δωρεάν. Για ραντεβού: [email protected] ή Τηλ.: 212 222 4241.

You might also like