Βραβεύτηκε το Τσάι του Βουνού Grandpa JOS

Στο διεθνή διαγωνισμό ΙΤQI με βαθμολογία 85,2% !

To Τσάι του Βουνού Grandpa JOS ~ Greek Organic Mountain Tea κατέκτησε σημαντικά βραβεία καθώς του απονεμήθηκαν 2 από τα 3 Χρυσά Αστέρια από τον Διεθνή και Παγκοσμίου φήμης οργανισμό γευσιγνωσίας ITQI (INternational Taste Institute).
Όπως είναι γνωστό, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός βραβεύει προϊόντα απ΄ όλο τον κόσμο τα οποία έχουν υποβληθεί πρώτα σε σχολαστικό γευσιγνωστικό έλεγχο συγκεντρώνοντας από Σεφ και Σομελιέ παγκόσμιου βεληνεκούς. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης διαδικασίας το προϊόν από τον Άγιο Χριστόφορο Πτολεμαΐδα συγκέντρωσε  βαθμολογία 85,2%.

 

Η καλλιέργεια της ποικιλίας ‘Σιδερίτης’  ξεκίνησε από τον προπάππο του σημερινού επιχειρηματία, τον  Γαβριήλ Καραμανλίδη ο οποίος με τη σύζυγό του Κυριακή Καραμανλίδου, καλλιέργησαν πρώτοι το Τσάι του Βουνού “GrandpaJOS” από το 1912. Δυο γενιές αργότερα η οικογένεια συνεχίζει την καλλιέργεια παράγοντας πλέον premium προϊόντα. Κι ενώ μέχρι σήμερα το προϊόν κυκλοφορούσε τριμμένο και τυποποιημένο, σήμερα κυκλοφορεί σε ειδικά φακελάκια τσαγιού (10 φακελάκια ανά συσκευασία) για πιο εύκολη χρήση.

You might also like