‘Αμπέλια της Ελλάδας’: Κόκκινο και Λευκό ξίδι από το Χωριό

Η νέα σειρά της Μινέρβα, από επιλεγμένα ελληνικά κρασιά.

Το «Χωριό» της Μινέρβα έχει κερδίσει την καρδιά της ελληνικής οικογένειας γιατί δημιουργεί προϊόντα από εκλεκτά υλικά που συνδυάζουν την ποιότητα με τη μοναδική γεύση. Και τώρα, η οικογένεια του Χωριό επεκτείνεται και στην κατηγορία του ξιδιού, προτείνοντας δύο νέα προϊόντα από ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες.

 

Η νέα σειρά Αμπέλια της Ελλάδας από το Χωριό περιλαμβάνει κόκκινο και λευκό ξίδι, από επιλεγμένα ελληνικά κρασιά. Το Χωριό επιλέγει μέσα από τους καλύτερους ελληνικούς αμπελώνες και ανάμεσα από τις κορυφαίες ποικιλίες σταφυλιών για να δημιουργήσει ένα κόκκινο και ένα λευκό ξίδι υψηλής ποιότητας.

Το νέο ξίδι Χωριό, κόκκινο ή λευκό, χαρακτηρίζεται από τη δυνατή και ταυτόχρονα φίνα γεύση του. Αποτελεί το απαραίτητο συμπλήρωμα στα καθημερινά πιάτα μας, για να αναδείξει αγαπημένες ελληνικές συνταγές ή για να μας ξαφνιάσει σε γευστικές αναζητήσεις.

Η Μινέρβα Α.Ε., μια εταιρεία με εμπειρία πάνω από 115 χρόνια στον τομέα των τροφίμων, διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με στόχο να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τόσων χρόνων, αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και πρωτοπορεί, λανσάροντας προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την ποιότητα. 

You might also like