Η ΕΛΟΠΥ χορηγός στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Γεύση ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στο φετινό διαγωνισμό

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) ήταν χορηγός στην εκδήλωση «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/07, στο ξενοδοχείο Macedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.

 

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Αθηνόραμα αναδεικνύοντας τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας σε όλη την Ελλάδα. Τα ολόφρεσκα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της υψηλής γαστρονομίας και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από έναν τόσο σημαντικό γαστρονομικό θεσμό.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου (κεντρική φωτογραφία), που απένειμε τα βραβεία στα εστιατόρια της Κρήτης, ανέφερε στη δήλωσή της: «Εσείς, οι επαγγελματίες της ελληνικής γαστρονομίας είστε οι πιο στενοί σύμμαχοι της ΕΛΟΠΥ, διότι διαμορφώνετε τις τάσεις, αναδεικνύετε τα πρωτογενή προϊόντα της ελληνικής γης και θάλασσας, αναβαθμίζετε τη γεύση μας και εκπαιδεύετε τη νέα γενιά των σεφ».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με ένα gala dinner, με εξαιρετικές δημιουργίες του πολυβραβευμένοu Executive Chef του Makedonia Palace, Σωτήρη Ευαγγέλου. Από τα πιάτα του μενού ξεχώρισαν τα ‘Λαβράκι χουνκιάρ μπεγεντί, υφές μελιτζάνας’ και ‘Τσιπούρα φρικασέ, αχινός, αβγοτάραχο’ με ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας των μελών της ΕΛΟΠΥ.

Ένα από τα πιάτα του σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020.

 

You might also like