Αγγελάκης: Διεθνή διάκριση για το Ελαιοπουλάκι

Η σειρά προϊόντων της εταιρείας Αγγελάκης ‘Ελαιοπουλάκι’ απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας στον 59ο Διεθνή Διαγωνισμό Monde Selection. Το Ινστιτούτο Ανώτερης Ποιότητας Monde Selection, με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ένας από τους πιο φημισμένους και αξιόπιστους οργανισμούς διεθνώς, που εδώ και 59 χρόνια επιβραβεύει καταναλωτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

 

Το προϊόν αξιολογείται σε σχέση με το πλήρες φάσμα των χαρακτηριστικών ποιότητας και γεύσης, από μία επιτροπή υψηλού κύρους. Το χρυσό βραβείο που έλαβε το Ελαιοπουλάκι από τον εν λόγω οργανισμό, αποτελεί μία από τις υψηλότερες διακρίσεις στην κατηγορία ποιότητας καταναλωτικών προϊόντων.

Το Ελαιοπουλάκι, είναι το μοναδικό κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% Ελαιόλαδο. Εκτός από την εξαιρετική γεύση που το διακρίνει, το κρέας του αποτελεί πηγή σεληνίου, ένα ιχνοστοιχείο με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ελαιόλαδο σε σχέση με άλλα σπορέλαια έχει σημαντικά υψηλότερη θρεπτική αξία και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, που βοηθάει την καλύτερη απορρόφηση του σεληνίου που περιέχεται στα δημητριακά, με αποτέλεσμα να προσδίδει στο κρέας του κοτόπουλου αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

You might also like