Κυκλοφόρησε Το 28ο Τεύχος Του Grill

Μάιος- Ιούνιος 2020 με αφιέρωμα στην προστασία στη μετά τον κορωνοϊό εποχή

Κυκλοφόρησε το 28ο τεύχος του συνδρομητικού κλαδικού περιοδικού Grill (Μάιος- Ιούνιος 2020), στο οποίο παρουσιάζουμε τις δραματικές εξελίξεις στη μαζική εστίαση από την στιγμή της επανεκκίνησης του κλάδου στις 25 Μαΐου μέχρι και τα τέλη του Ιουνίου. Στο τεύχος φιλοξενούνται δύο αφιερώματα: α) η ελληνική αγορά κοτόπουλου και β) προϊόντα/ εφαρμογές/ υπηρεσίες για την προστασία επιχειρήσεων, προσωπικού και πελατών από τον COVID-19.

 

Στα ρεπορτάζ του τεύχος περιλαμβάνοντα, μεταξύ άλλων, οι παρεμβάσεις του Δήμου της Αθήνας στο κέντρο της πρωτεύουσας, ο γνωστός ‘Μεγάλος Περίπατος’ και οι πρώτες εντυπώσεις του επιχειρηματιών της εστίασης από τα νέα μέτρα.

Στο τεύχος του Grill παρουσιάζουμε συνέντευξη του Στέλιου Σκαρίμπα (ΣΕΒΕΚ, Elvida) για την αγορά του κρέατος στην Ελλάδα ενώ ο διακεκριμένος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης παρουσιάζει το νέο εστιατορικό του εγχείρημα στην ανταγωνιστική αγορά του κέντρου της Αθήνας, το υπέροχο Σίτιση.

Στο τεύχος παρουσιάζεται επίσης το ανερχόμενο μπεργκεράδικο Μπούφαλος του Γιώργου Αναγνώστου στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη. Η Θεσσαλονίκη έχει την τιμητική της με το ψητοπωλείο ‘Κώστας’ του Κώστα Μουστακίδη, ένα από τα πιο φημισμένα της πόλης με έδρα στην Τούμπα.

You might also like