ΠΟΕΣΕ: Περιμένει μέτρα στήριξης από τη …Θεσσαλονίκη

Οι εστιάτορες αναμένουν τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Η ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων) αναμένει την ανακοίνωση μέτρων στήριξης του Κλάδου από τον Πρωθυπουργό στο forum της ΔΕΘ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ο κλάδος  «βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς μεταφέροντας τόσο την αγανάκτηση των μελών μας και του κλάδου, όσο και μια σειρά μέτρων στήριξής του».

Η ΠΟΕΣΕ επισημαίνει ότι οι επαγγελματίες του Κλάδου ενωμένοι γύρω από τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις και την ΠΟΕΣΕ έχουν και τη γνώση και τη δύναμη να αντιδράσουν συντεταγμένα αξιολογώντας τα μέτρα που θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση και να καθορίσουν τις αντιδράσεις .

«Είμαστε εδώ ενωμένοι και δεν χρειαζόμαστε, ανεύθυνους και αυτόκλητους σωτήρες’ που καλούν σε κλείσιμο επιχειρήσεων» αναφέρει η ανακοίνωση, σχολιάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο δηκτικά κινήσεις που έχουν σαν στόχο μια πιο δυναμική παρέμβαση των εστιατόρων κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Η κίνηση για lockdown το διάστημα 16-22 Σεπτεμβρίου προωθείται από το ΠΑΣΚΕΔΙ, το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης & Διασκέδασης, σωματείο το οποίο εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εκφράζει τα συμφέροντα ενός τμήματος των επαγγελματιών  του κλάδου της εστίασης.

Υπενθυμίζουμε οτι σύμφωνα με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΕ διευκρινίζει οτι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την αναγγελθείσα κινητοποίηση του βορειοελλαδίτικου σωματείου.

You might also like