Νέα προϊοντική σειρά Victory της Βογιατζόγλου Systems

Επαγγελματική απολύμανση κάθε μέρα

Νέα προϊοντική σειρά προστίθεται στο ήδη εκτενές portfolio της Βογιατζόγλου Systems συμβαδίζοντας με τις ανάγκες των καιρών.

 

Η εταιρία με πολυετή παρουσία στο χώρο εξοπλισμού καταστημάτων και εμπορία τεχνικών προϊόντων, πρωτοστατεί πλέον και στα συστήματα απολύμανσης αντιπροσωπεύοντας τα φορητά συστήματα ψεκασμού VICTORY. Η τεχνολογική καινοτομία της VICTORY επιτρέπει την γρήγορη και οικονομική απολύμανση μεγάλων χώρων μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος στο ελάχιστο.

 

Σημαντικοί οργανισμοί όπως το NBA, το NFL, η American Airlines, η Delta Airlines, η Marriot International, σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, χώροι μαζικής εστίασης και παραγωγής στην Αμερική και στην Ευρώπη, εμπιστεύονται την πατεvταρισμένη τεχνολογία της VICTORY για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση.

Οι ψεκαστήρες απολύμανσης χρησιμοποιούν την αρχή της ηλεκτροστατικής επαγωγής για τον ομοιόμορφο ψεκασμό απολυμαντικού στις επιφάνειες, ώστε το απολυμαντικό να «μαγνητίζεται» ακόμη και σε επιφάνειες που είναι κρυφές.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιφάνειες απολυμαίνοντας 70% ταχύτερα  ενώ με την μικροδιασπορά του ψεκαστήρα απαιτείται 65% λιγότερη ποσότητα απολυμαντικού. Εξίσου σημαντική είναι η απουσία καλωδίων που προσφέρει ιδιαίτερη ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου κατά την εφαρμογή.

Η Βογιατζόγλου Systems διαθέτει όλη την γκάμα της Victory Innovations η οποία αποτελείται από ψεκαστήρα χειρός ή πλάτης και όλα τα σχετικά αξεσουάρ (μπαταρίες, ακροφύσια κτλ). Ο ψεκαστήρας χειρός καλύπτει έως και 260 τ.μ. με ένα μόλις γέμισμα ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο πλάτης δύναται να καλύψει πάνω από 2.000 τ.μ. με ένα γέμισμα αφήνοντας τον χώρο τέλεια απολυμασμένο. Η νέα προϊοντική συλλογή συμπληρώνεται με σειρά πιστοποιημένων απολυμαντικών για πλήρη κάλυψη των αναγκών υγιεινής κάθε είδους χώρου.

You might also like