Παράταση στο πρόγραμμα της FOODON στο Δήμο Καλλιθέας

Εγγραφές για το μονοετές πρόγραμμα δράσεων

Παράταση στις εγγραφές για το μονοετές πρόγραμμα δράσεών της, δίνει η ΜΚΟ FOODON, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Δήμο Καλλιθέας, με στόχο την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού που υφίστανται πολίτες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

 

To πρόγραμμα απευθύνεται σε κατοίκους Καλλιθέας 18-40 ετών, άνεργους ή με ετήσιο εισόδημα έως 5.000 ευρώ (συν 1.500 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο της οικογένειας) και περιλαμβάνει τρεις δράσεις:
1. Food on Sharing: μεριδοποίηση και διανομήVσυσκευασμένων τροφίμων, με την ενεργή συμμετοχή των ωφελούμενων.
2. Food on Dining: Στήσιμο pop-up εστιατορικού γεύματος για μέλη διαφόρων κοινωνικών ομάδων, με την ενεργή συμμετοχή των ωφελούμενων
3. Food on Learning: Κύκλος 12 σεμιναρίων επαγγελματικών δεξιοτήτων στο χώρο της εστίασης, σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου και με παροχή πιστοποιητικού παρακολούθησης.

Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και στις τρεις δράσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Δημοτικό Κέντρο Υγείας, Ανδρομάχης 100 στην Καλλιθέα, στις 22 ή 29 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:00 – 13:00.


H FOODON δραστηριοποιείται από το 2017 στην Αττική με στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού πολιτών που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.  Μέχρι σήμερα, η Οργάνωση έχει ολοκληρώσει
συνολικά 80 δράσεις σε διάφορους Δήμους.

You might also like