‘Πέφτει’ η μετοχή της MIG υπό το βάρος ‘σεναρίων’

Ανακοίνωση του Ομίλου για να προειδοποιήσει μικρομετόχους

Δύσκολες ώρες για τον Όμιλο MIG καθώς μετά την επίσημη ανακοίνωσή του ότι έχει δεχτεί προσφορά για την πώληση της Vivartia, η μετοχή του υποχωρεί ενώ διάφορα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η εταιρεία πάντως προέβη σε μια δεύτερη – καθησυχαστική- ανακοίνωση.

 

Με αφορμή τα ποικίλα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού, κυρίως, Τύπου, η Marfin Investment Group  ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης με την CVC Capital Partners για την αγορά του συνόλου της συμμετοχής της στην Vivartia  η MIG θα διαπραγματευθεί με γνώμονα το εταιρικό συμφέρον την κατάρτιση συμφωνίας με όρους που θα κριθούν ως εύλογοι και δίκαιοι από τα αρμόδια όργανα της εταιρείας με τη συνδρομή εξειδικευμένου χρηματοοικονομικού συμβούλου. Η MIG διευκρινίζει ότι οποιαδήποτε συμφωνία θα τεθεί στην έγκριση των μετόχων της εταιρείας.

«Η MIG εφιστά την προσοχή του επενδυτικού κοινού στις αδικαιολόγητες διακυμάνσεις της τιμής της μετοχής στο Χρηματιστήριο Αθηνών και επαναλαμβάνει ότι το επενδυτικό κοινό θα πρέπει να βασίζει τις επενδυτικές αποφάσεις του αποκλειστικά στις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας» καταλήγει η ανακοίνωση.

You might also like