Σε αναζήτηση στήριξης ο κλάδος της εστίασης

Επιστολή της ΕΕΕΣΑ στον Περιφερειάρχη Αττικής

Η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής με επιστολή της προς τον Περιφερειάρχη Αττικής, τον ενημερώνει για μια σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε ο συνάδελφό του Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και η οποία στοχεύει στην ενίσχυση του κλάδου που έχει πληγεί δραματικά από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Με αφορμή την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία προτίθεται να δώσει κεφάλαιο κίνησης  με μορφή επιχορήγησης έως 50.000 ευρώ, για να ενισχύει τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού, η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής καλεί τον Περιφερειάρχη να στο αντίστοιχο αίτημα της Ένωσης της Αττικής ως προς τον κλάδο της εστίασης.

«Ο κλάδος μας συνεπεία όλων των κυβερνητικών μέτρων, προέβη καθ΄ ολοκληρίαν σε κλείσιμο των απανταχού επιχειρήσεων από το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020. Ο περιορισμός των αποστάσεων και το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 το βράδυ, είναι γεγονότα που καταδεικνύουν πως η μαζική εστίαση για άλλη μια φορά, πλήττεται πολύ σοβαρά» αναφέρεται στην επιστολή.

You might also like