Στην ΓΣΕΒΕΕ η Ένωση Εστιατορίων

Συνάντηση Γεώργιου Καββαθά και Ιωάννη Δαβερώνη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22/09/20 στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ, με σκοπό την ενημέρωση του Προέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γεώργιου Καββαθά, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης.

 

Συγκεκριμένα για τον κλάδο της εστίασης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α) Ιωάννη Δαβερώνη και για τον κλάδο στον χώρο των κτημάτων δεξιώσεων από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Κτημάτων & Ιδιοκτητών Catering (ΕΝΙΚΚ) Κώστα Καραμήτσο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΝΙΚΚ Γαβαλάς και  Μουρτζούκος.

Αυτό το διάστημα οι διάφορες επαγγελματικές ενώσεις στο χώρο της εστίασης ανά την Ελλάδα, πραγματοποιούν πληθώρα συναντήσεων με παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, των πρωτοβάθμιων οργανώσεων αλλά και εκπροσώπων της πολιτείας με αντικείμενο, σε κάθε περίπτωση, τα νέα μέτρα περιορισμού της λειτουργίας των καταστημάτων και τις νέες νομοθετικές παρεμβάσεις στα ζητήματα των συμβάσεων, της επιστρεπτέας προκαταβολής κ.ά.

You might also like