Νέο ‘Μπαρμπουνάκι’ στη Νέα Σμύρνη

Το έκτο κατάστημα του Ομίλου στην Αθήνα

Ξεκίνησε τη λειτουργία του μέσα στο καλοκαίρι το νέο κατάστημα, το έκτο στη σειρά στην Αθήνα και το όγδοο συνολικά, της αλυσίδας ‘Μπαρμπουνάκι- Δια χειρός Παπαϊωάννου’, το οποίο επιχειρεί, όπως και τα άλλα να φέρει την προσιτή ψαροφαγία σε ένα ακόμα προάστιο της Αθήνας.

 

Η αλυσίδα, η οποία διαθέτει καταστήματα σε Σαντορίνη (Οία Αμμούδι), Πάρο (Νάουσα), Γλυφάδα, Μητροπόλεως, Κολωνάκι, Χαλάνδρι και Νέα Ερυθραία, πρόσθεσε άλλο ένα κατάστημα στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 74, πολύ κοντά στην Κεντρική Πλατεία.

Ο σεφ Γιώργος Παπαϊωάννου (αριστερά) και ο επιχειρηματίας Δήμος Στασινόπουλος αναπτύσσουν μαζί , μεταξύ άλλων, τα καταστήματα Μπαρμπουνάκι.

 

Τα καταστήματα Μπαρμπουνάκι αναπτύσσονται από το 2013 τον βραβευμένο σεφ Γιώργο Παπαϊωάννου ενώ τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Δήμο Στασινόπουλο, η συγκεκριμένη αλυσίδα αναπτύσσεται μέσω της εταιρείας Okyalos Group Of Restaurants που δημιούργησαν από κοινού, με πιο πρόσφατη προσθήκη το νέο κατάστημα στο Κολωνάκι Ouzeri By Papaioannou.

 

You might also like