Συνεργασία Puratos και Bakeronline

Δωρεάν παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία!

 Η εταιρεία Puratos, προμηθευτής πρώτων υλών για τους τομείς της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας, σε συνεργασία με την βελγική εταιρεία Bakeronline, ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία. Η συνεργασία αυτή προέκυψε ως απάντηση στην αυξητική τάση των online αγορών που σημειώνεται τους τελευταίους μήνες, λόγω της πανδημίας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Puratos σε αποκλειστική συνεργασία με την βελγική πλατφόρμα υπηρεσιών Bakerοnline, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουν έναν εξατομικευμένο διαδικτυακό ιστότοπο πωλήσεων και να θέσουν σε λειτουργία την πλατφόρμα του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, δωρεάν για το πρώτο τρίμηνο. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία ενισχύει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, παρέχοντας εναλλακτικές λύσεις στη διάθεση των προϊόντων στον τελικό καταναλωτή ενώ παράλληλα υποστηρίζει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της διασποράς του ιού.

Bakeronline, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ένα κλικ μακριά

Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, η  δεσμεύονται να συνδράμουν τις επιχειρήσεις να αναπροσαρμόσουν το μοντέλο λειτουργίας τους και να παραμείνουν βιώσιμες. Μέσω της Bakeronline, οι καταναλωτές μπορούν να δουν ανά πάσα στιγμή τα διαθέσιμα προϊόντα, να υποβάλλουν παραγγελίες 24/7 και να ενημερώνονται σχετικά με τον χρόνο και τον τρόπο παράδοσης των παραγγελιών. Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας, δίνεται η δυνατότητα στα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία να διαχειριστούν μεγαλύτερο όγκο παραγγελιών και να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση.


Η διαχείριση όλων των πληρωμών μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ηλεκτρονικά, μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε τοις μετρητοίς ή ακόμα και στο κατάστημα, με την επίδειξη του αριθμού παραγγελίας στον υπάλληλο, μειώνοντας αισθητά τον χρόνο παραμονής σε αυτό.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, η Puratos Ελλάς, θέτει στη διάθεση των επαγγελματιών του κλάδου, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα τους κατευθύνει στη δημιουργία εξατομικευμένου ιστότοπου, δωρεάν, για το πρώτο τρίμηνο.

Αυτό περιλαμβάνει:

  • Ένα εξατομικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα με 20 προϊόντα.
  • Μεθόδους ηλεκτρονικής πληρωμής.
  • Εξατομικευμένο kit επικοινωνίας της νέας υπηρεσίας εντός του καταστήματος.
You might also like