Κυκλοφόρησε το 29ο τεύχος του Grill
Ιούλιος- Αύγουστος 2020, με αφιερώματα σε μπέργκερ, μπίρα και ψηφιακό μετασχηματισμό
Κυκλοφόρησε το 29ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill με τρία αφιερώματα στην αγορά του μπέργκερ, την ελληνική βιομηχανία ζύθου και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων στην μετά Covid-19 εποχή.
Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τις εξελίξεις στο χώρο της εστίασης υπό το βάρος των νέων περιοριστικών μέτρων κι ένα οδοιπορικό του περιοδικού στις τρεις περιοχές όπου άνοιξαν νέοι σταθμοί του Μετρό, τον Κορυδαλλό, τη Νίκαια και την Αγία Βαρβάρα.
Στο τεύχος φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων, συνεντεύξεις του Χρήστου Γκότση από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, του Γάλλου σεφ Ερβέ Προνζάτο ο οποίος δημιούργησε ένα νέο εστιατόριο στα Άνω Πετράλωνα (Herve) και του Γιάννη Σάββα ο οποίος μέσα στο καλοκαίρι λάνσαρε το νέο εστιατόριο της αλυσίδας Πιάτσα Καλαμάκι στη Φωκίωνος Νέγρη.