Nέο VarioSmoker από την Rational

Για ειδικές γευστικές εμπειρίες 

Στις ΗΠΑ είναι παράδοση, στην Ευρώπη κερδίζει όλο και περισσότερους λάτρεις: το κάπνισμα φαγητών. Μια αρχαία, αλλά περίπλοκη μέθοδος συντήρησης φαγητού, που αναδεικνύει νέες γεύσεις. Χάρη στον έξυπνο εξοπλισμό κουζίνας, το κάπνισμα είναι πολύ πιο εύκολο και πιο αξιόπιστο σήμερα. Για παράδειγμα με το νέο VarioSmoker από την Rational, το οποίο αναπτύχθηκε για το νέο combi-steamer iCombi Pro.

 

Το VarioSmoker είναι απλά συνδεδεμένο στο σύστημα μαγειρέματος μέσω USB, ξεκινά μέσω ενός διακόπτη on / off και ελέγχεται μέσω έξυπνων διαδρομών μαγειρέματος. Το αποτέλεσμα: το κάπνισμα ενισχύει το φαγητό με μία μοναδική πινελιά.

 «Ψάρια, κρέας και λαχανικά μαγειρεύονται και καπνίζονται ταυτόχρονα με το VarioSmoker. Και έτσι έχετε μια πολύ ξεχωριστή γεύση», λέει ο Μάριος Σαββάτης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ΝΑ Ευρώπης. Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τον χρήστη και να εξασφαλιστεί η διαδικασία, μετά τη σύνδεση του VarioSmoker στο iCombi Pro, οι διαδρομές μαγειρέματος εμφανίζονται στο iCookingSuite, τη μαγειρική ευφυΐα του combi-steamer.

Η ένταση και η γεύση των προϊόντων μπορούν να επηρεαστούν επιλέγοντας μεμονωμένα βήματα πριν το κάπνισμα. Όλα τα κοινά υλικά καπνίσματος, όπως ροκανίδια, μπορούν να τοποθετηθούν στο κουτί καπνίσματος. Άρωμα και ένταση προσδιορίζονται μέσω ενός συνδυασμού των επιλεγόμενων υλικών καπνίσματος, της θερμοκρασίας στο θάλαμο μαγειρέματος και της προετοιμασίας των πρώτων υλών.

Το iCombi Pro αναλαμβάνει τότε την ευθύνη για το διαφορετικό κάθε φορά επιθυμητό αποτέλεσμα. Φροντίζει, επίσης, τον καθαρισμό με το iCareSystem, το έξυπνο πρόγραμμα που αφαιρεί όλα τα ίχνη, συμπεριλαμβανομένου και του έντονου αρώματος του καπνίσματος. Μετά τη χρήση, το κουτί καπνίσματος μπορεί να κρεμαστεί στη θήκη εξοικονόμησης χώρου που παρέχεται. Επιπλέον, καθώς ο χρήστης είναι συνήθως διαφορετικός, αυτό μπορεί πάντα να προσαρτηθεί στο σωστό ύψος.


  Το VarioSmoker μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους combi-steamers της Rational από το 1997 και μετά, αλλά σε χειροκίνητη λειτουργία. Εάν δεν είστε ήδη λάτρεις του καπνιστού φαγητού, τότε αυτή η λύση είναι σίγουρο ότι θα μεταπείσει τόσο τους σεφ όσο και τους καλεσμένους.

You might also like