Νέα σειρά LIFE 100% από την ΔΕΛΤΑ

Βιολογικός χυμός με μικρή διάρκεια ζωής

Ο LIFE από τη ΔΕΛΤΑ συνεχίζει να καινοτομεί λανσάροντας 100% βιολογικό χυμό με μικρή διάρκεια ζωής, που διατηρείται αποκλειστικά στο ψυγείο.

 

H νέα σειρά «LIFE Βιολογική Σοδειά», κυκλοφορεί σε δύο υπέροχες γεύσεις, χωρίς συντηρητικά, που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα τους και την υψηλή διατροφική τους αξία.

Τα δύο προϊόντα είναι: Life 100% φυσικός βιολογικός χυμός πορτοκάλι και βιολογική λεμονάδα, από επιλεγμένες καλλιέργειες βιολογικών φρούτων, με τη σφραγίδα του επίσημου Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ».

Ο LIFE 100% φυσικός, βιολογικός χυμός πορτοκάλι, περιέχει βιταμίνη C η οποία συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και έχει αντιοξειδωτική δράση, που βοηθά στην προστασία των κυττάρων από την οξείδωση, στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η LIFE βιολογική λεμονάδα φτιάχνεται ακολουθώντας κατά γράμμα την παραδοσιακή συνταγή, χωρίς κανένα συντηρητικό ή χρωστικές ουσίες, όπως την έφτιαχνε κάποτε στο σπίτι η γιαγιά, απελευθερώνοντας όλα τα αρώματα της φύσης.

You might also like