Τα Maestro Burgers επιστρέφουν στα McDonald’s

Η καμπάνια με τον Σάκη Ρουβά δημιουργήθηκε από την DDB Athens

Μετά την περσινή επιτυχία, η McDonald’s υποδέχεται ξανά Σάκη Ρουβά, για την premium σειρά Maestro Burgers, a Sakis Rouvas selection. Στη νέα καμπάνια για τα Maestro Burgers, ο Σάκης προσκαλεί τον κόσμο στα McDonald’s να δοκιμάσουν τα νέα απολαυστικά Maestro Burgers: το Maestro Juicy Beef και το Maestro Crunchy Chicken!

 

Τα νέα Maestro Burgers, a Sakis Rouvas selection, περιλαμβάνουν δύο μοναδικά burger και υπόσχονται μια απολαυστική εμπειρία. Το Maestro Juicy Beef Burger αποτελείται από ζουμερό μπιφτέκι βοδινού κρέατος με λαχταριστές σάλτσες, καπνιστό τυρί Scarmoza, φρέσκο κρεμμύδι, lolla και τομάτα, σε αφράτο ψωμί brioche.

Το Maestro Crunchy Chicken Burger αποτελείται από ζουμερό κοτόπουλο με λαχταριστές σάλτσες, καπνιστό τυρί Scarmoza, φρέσκο κρεμμύδι, lolla & τομάτα, σε αφράτο ψωμί brioche. Δύο προϊόντα υψηλής ποιότητας που όλοι μπορούν να απολαύσουν στα McDonald’s.

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τον διακεκριμένο καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, για να γιορτάσουμε τα premium Maestro Burgers. Η συνεργασία αυτή, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μας μια μοναδική εμπειρία McDonalds και να μένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας, να κάνουμε τις απολαυστικές στιγμές εύκολες για όλους (making delicious, feelgood moments easy for everyone)», αναφέρει η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Hellas.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη DDB Athens και περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή το Σάκη Ρουβά, καθώς και ψηφιακή και υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία, αλλά και επικοινωνία εντός του εστιατορίου. Στο τηλεοπτικό σποτ της McDonald’s, ο Σάκης εμφανίζεται σε απρόβλεπτες περιστάσεις (από surfing μέχρι κηπουρική) και υπενθυμίζει στους ανθρώπους ότι ένα burger είναι πάντα μια καλή ιδέα. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί στην πρόσκληση του Σάκη για ένα απολαυστικό Maestro Burger; Πραγματικά κανείς.


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ και μάθετε περισσότερα για την καμπάνια εδώ.

You might also like