Ξεκίνησε στη Νέα Σμύρνη το Lagom

Το νέο pasta bar του σεφ Χρήστου Γλωσσίδη

Παρά το αρνητικό κλίμα και τη διάχυτη φοβία που επικρατεί στις τάξεις των καταναλωτών, οι Έλληνες σεφ κι επιχειρηματίες δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους ανοίγοντας νέα καταστήματα.

 

Πάνω στην διάσημη πλατεία της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε το εστιατόριό του ο νεαρός σεφ Χρήστος Γλωσσίδης, δεύτερος νικητής του Master Chef. Πρόκειται για το μικροσκοπικό Lagom το οποίο προσφέρει πιάτα ζυμαρικών  και σαλάτες, ένα σύγχρονο pasta bar όπως χαρακτηρίζονται τα συγκεκριμένα καταστήματα. Προς το παρόν λειτουργεί μόνο μέσω delivery και take away ενώ σύντομα θα τοποθετήσει καθίσματα στην πλατεία εφόσον το επιτρέπει ο καιρός.

Στον κατάλογο συναντάμε μερικά από τα κλασικά πιάτα της ιταλικής γαστρονομίας (carbonara, pesto, ricotta και κοτόπουλο, μοσχάρι ραγού κ.ά.) σε τιμές που κυμαίνονται από 4,9 μέχρι 5,8 ευρώ ενώ οι σαλάτες κυμαίνονται από 4 ευρώ (μοτσαρέλα) μέχρι 5,50 ευρώ (Ceasars, Carpese salad κ.ά.).

 

You might also like