Σπύρος Αλαφούζος: Με δύο νέα καταστήματα εντός 2020

Το έκτο Butcher's Burger στις Αχαρνές και η 'Σούβλα του Χασάπη' στο Χαλάνδρι

Δύο νέα καταστήματα μέσα στο 2020, το ένα μάλιστα μετά την πανδημία του κορωνοϊού, είναι ο φετινός απολογισμός του νεαρού επιχειρηματία Σπύρου Αλαφούζου  ο οποίος στηριζόμενος στην ισχυρή οικογενειακή παράδοση στο χώρο τους κρέατος, διευρύνεται τόσο χωροταξικά όσο και στις κατηγορίες της εστίασης.

 

Η ‘Σούβλα του Χασάπη’, το νέο ψητοπωλείο του Σπ. Αλαφούζου λειτουργεί στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 28, στο κέντρο του Χαλανδρίου. Ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020, παρέμεινε κλειστό κατά τη διάρκεια του lockdown και επανήλθε κανονικά τον Μάιο.

«Κινείται συμπαθητικά η Σούβλα προς το παρόν. Είναι ένα καινούργιο κατάστημα το οποίο άνοιξε μετά την πανδημία του κορωνοϊού κι όπως καταλαβαίνετε λειτουργεί σε ένα νέο περιβάλλον για όλη την εστίαση» μας εξηγεί ο Σπύρος Αλαφούζος ο οποίος για τη δημιουργία του νέου αυτού καταστήματος χρειάστηκε να ‘κατεβάσει’ στην Αθήνα ένα παραδοσιακό τρόπο ψησίματος από το Μέτσοβο, τις μικρές, ατομικές βέργες κρεατικών οι οποίες μπαίνουν στη σχάρα κατόπιν παραγγελίας του πελάτη και δεν είναι στη φωτιά από το πρωί.

Κοκορέτσι (8,90 ευρώ), κοντοσούβλι μοσχαρίσιο γάλακτος (9,90), κοντοσούβλι χοιρινό (7,90), κοντοσούβλι πρόβειο (7,90) και  κοντοσούβλι κοτόπουλο (8,40) και λουκάνικο βρίσκονται στην ‘πρώτη γραμμή’ στη Σούβλα του Χασάπη με τα κρέατα να προέρχονται  από τη φάρμα και το εργαστήριο παρασκευής Αλαφούζου. 

Μικρές, ατομικές βέργες κρεατικών (κοτόπουλο, χοιρινό, πρόβειο, μοσχαρίσιο) στη Σούβλα του Χασάπη.

 

Το Butcher’s Burger στο Μενίδι (Λεωφόρου Πάρνηθος 183), το οποίο λειτουργεί στη θέση του παλαιότερου μπεργκεράδικου Brooklyn (εξαγοράστηκε η επιχείρηση),  ξεκίνησε κι αυτό πρόσφατα με στόχο να καλύψει ένα σημαντικό και δυναμικό όπως ισχυρίζεται ο Σπ. Αλαφούζος κομμάτι της αθηναϊκής αγοράς.

«Στα καταστήματά μας στο Χαλάνδρι, το Περιστέρι και το Κεφαλάρι είχαμε πάντα αρκετούς πελάτες που έρχονταν από το Μενίδι, τους Θρακομακεδόνες, τους Αγίους Αναργύρους, το Ίλιον κ.ά.. Στις περιοχές αυτές έχουν την έδρα τους πάρα πολλές επιχειρήσεις, βιοτεχνίες και βιομηχανίες και δουλεύει πολύ το delivery. Έτσι αποφασίσαμε να επεκταθούμε με ένα κατάστημα το οποίο πλέον καλύπτει ολόκληρη την περιοχή των δυτικών προαστίων» μας λέει.

 

You might also like