Δυο Ημερήσια Σεμινάρια Burger από την Accademia Pizzaioli

Με τον expert Μιχάλη Μαντζουράνη (Μπαρ Μπεε Κιου)- 26 και 27 Οκτωβρίου

Η Accademia Pizzaioli σε συνεργασία με τον burger expert Μιχάλη Μαντζουράνη προσφέρουν δυο μοναδικά ημερήσια σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Δάφνη, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 3, στα 30 μέτρα από το μετρό.

 

Ειδικότερα, ο βραβευμένος chef των Μπαρ Μπεε Κιου θα βρεθεί στις 26 και 27 Οκτωβρίου από τις 09:00- 17:00 στην Accademia Pizzaioli για δύο αυτοτελή σεμινάρια στα οποία θα διδάξει τα πάντα γύρω από το απόλυτο comfort food.

Διαφορετικοί τύποι και ιδιαίτερες κοπές κρεάτων, τεχνικές ψησίματος και συνταγές από όλο τον κόσμο, με έμφαση στο αμερικάνικο burger, θα παρουσιαστούν λεπτομερώς σε ένα must σεμινάριο, τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες burger lovers.

Η φημισμένη Accademia Pizzaioli ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.gr

You might also like