Νέα, spicy πίτσα Mexicana από την l’artigiano

Η l’artigiano εκπλήσσει για μια ακόμη φορά τους φίλους του brand, εμπλουτίζοντας τον κατάλογό της με ακαταμάχητες και συναρπαστικές γευστικές επιλογές.

 

Ειδικότερα, η νέα spicy πίτσα Mexicana με την υπογραφή και τη νοστιμιά της l’artigiano, προσφέρει την απόλυτη γευστική εμπειρία, χάρη στην ιδιαίτερη σάλτσα κιμά Mexican, που συνδυάζεται άψογα με τυρί γκούντα-μοτσαρέλα και τσένταρ 9μηνης ωρίμανσης. Τη γεύση κορυφώνουν οι «εκρηκτικές» πιπεριές jalapenos που μαζί με τα τριμμένα nachos cheese και την sauce μπάρμπεκιου, κάνουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη να θέλει να τη δοκιμάσει ξανά και ξανά!

Η l’artigiano ανανεώνει τακτικά τον κατάλογό της με νέες λαχταριστές γεύσεις, που ξεπερνούν κάθε προσδοκία, γιατί όλα τα πιάτα της μαγειρεύονται τη στιγμή της παραγγελίας με ποιοτικό υλικά, μεράκι και πάθος για αυθεντικό φαγητό.


Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

You might also like