Λύσεις μέτρησης testo από την Voultherm

Οι λύσεις μέτρησης για τον τομέα της εστίασης ποτέ δεν ήταν τόσο αξιόπιστες

Ακούγοντας τις ανάγκες των επιχειρηματιών σε εστιατόρια και ταχυφαγεία για μετρήσεις που ανταποκρίνονται στη νομοθεσία και στα απαραίτητα πρότυπα, η testo δημιούργησε μια συνεχώς επεκτεινόμενη γκάμα προϊόντων για να επιβλέπετε όλες τις απαιτούμενες τιμές.

 

Επιλέξτε ανάμεσα σε μεμονωμένα όργανα μέτρησης και ολοκληρωμένα σετ για ελέγχους επιθεώρησης. Και όλα σύμφωνα με HACCP. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε στον καταναλωτή, ειδικά από τη στιγμή που τα τρόφιμα αποτελούν μία από τις πιο ευπαθείς ομάδες αγαθών. Πλέον δεν είστε μόνοι στην προσπάθειά σας.

Από μετρήσεις θερμοκρασίας πυρήνα ή ανέπαφες (testo 104iR), μετρήσεις θερμοκρασίας σε πλάκες ψησίματος (testo burger sensor), μέχρι εξειδικευμένα όργανα για τον έλεγχο της ποιότητας του ελαίου τηγανίσματος (testo 270). Και για την απαιτούμενη από τη νομοθεσία καταγραφή των τιμών θερμοκρασίας, μια μεγάλη ποικιλία καταγραφικών θερμοκρασίας και υγρασίας, ώστε να είστε ασφαλείς και προετοιμασμένοι για κάθε μελλοντικό
έλεγχο.


Η εταιρεία testo Voultherm Κ. Βούλτσιος & Σια ΟΕ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της testo σε Ελλάδα και Κύπρο.

You might also like