Αυθεντική γεύση τομάτας από το Χωριό της Μινέρβα

Νέα σειρά προϊόντων- διευρύνεται η οικογένεια 'Χωριό'

Η οικογένεια προϊόντων Χωριό της Μινέρβα διευρύνεται ακόμα περισσότερο και υποδέχεται μια νέα κατηγορία, αυτή των προϊόντων τομάτας. Η εταιρεία δημιούργησε προϊόντα τομάτας από 100% ελληνικές τομάτες αειφόρου καλλιέργειας, που συλλέγονται και συσκευάζονται φρέσκιες, εντός λίγων ωρών, για να διατηρήσουν αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση τους.

 

Ο ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας προσφέρει αυθεντική γεύση και χρώμα στη μαγειρική. Χάρη στη βελούδινη υφή του, είναι ιδανικός για να φτιάξετε τις δικές σας σάλτσες και να δημιουργήσετε πιάτα γεμάτα φαντασία. Διατίθεται σε χάρτινη συσκευασία 500 γρ. και πρακτική συσκευασία 3×250 γρ.

Οι τριμμένες τομάτες είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να εμπλουτίσετε τα πιάτα σας με τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα της τομάτας. Ιδανικές για κάθε πιάτο, σε συνταγές με κρέας, ψάρι ή λαχανικά, ακόμα και στην πίτσα! Διατίθενται σε χάρτινη συσκευασία 500 γρ.

Οι ψιλοκομμένες τομάτες φέρνουν τη νοστιμιά του ελληνικού καλοκαιριού στο τραπέζι σας, αφού συσκευάζονται με φροντίδα μέσα σε 24 ώρες για να διατηρήσουν το άρωμά τους. Οι ψιλοκομμένες τομάτες Χωριό προσθέτουν στα πιάτα σας όλη τη γεύση της φρέσκιας τομάτας και είναι κατάλληλες για κάθε συνταγή. Διατίθενται σε μεταλλική συσκευασία 400 γρ.

Ο τοματοπολτός είναι διπλής συμπύκνωσης για να δώσει χρώμα, γεύση και υφή στα πιάτα σας. Ο τοματοπολτός Χωριό είναι ιδανικός για να προσθέσετε «σώμα» στις δημιουργίες σας και να δέσετε τις σάλτσες σας. Διατίθεται σε μεταλλική συσκευασία με πλαστικό καπάκι 410 γρ.


Δείτε περισσότερα εδώ www.minervahorio.gr

You might also like