‘Τριαντάρισε’ το περιοδικό Grill
Κυκλοφόρησε το 30ο τεύχος με αφιέρωμα στα επαγγελματικά έλαια
Κυκλοφόρησε το 30ο τεύχος του κλαδικού- επιχειρηματικού περιοδικού The Grill Magazine, το οποίο φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους μετά το ξέσπασμα της πανδημίας τον Μάρτιο του 2020, καθώς και μια συνέντευξη με τον διακεκριμένο Ελληνο-Ταϊλανδό σεφ Μπεν Προβής.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
ΒΟΟΖΕ
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TΕCH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παλεύοντας με τα κύματα: η εστίαση, το lockdown και το αβέβαιο μέλλον
Νέα καταστήματα εστίασης στη νέα εποχή
KOYZINA
Συνέντευξη με τον σεφ & συγγραφέα Μπεν Προβής
ΑΓΟΡΑ
Ταξιδεύοντας Ε/Γ: Ατόφια ελληνική θαλασσινή κουζίνα
Κέρκυρα: ‘Στη Σέσουλα’ συνεχίζουν απτόητοι
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Έλαια στην επαγγελματική εστίαση
Κρίσιμος παράγοντας στην κουζίνα
Εταιρείες και προϊόντα στην αγορά ελαίων
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Θερμοκρασία: Η σημαντικότερη παράμετρος μέτρησης κατά το μαγείρεμα
Πλαστικά μιας χρήσης: Απαγόρευση διάθεσης από το 2021
Pizza Fan και Koolmetrix: σερβίρουν διαφημίσεις…
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ
Εστίαση & πανδημία: Εκτιμήσεις, συστάσεις και προτάσεις
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Omnivore mouth habits: Αθηναϊκή φινέτσα και κοσμοπολιτισμός
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές από το εστιατόριο εστιατορίων ‘Ο Τζίτζικας κι ο Μέρµηγκας’
ΒΙΒΛΙΟ
«Γαστρονομία & Έρωτας: Ένστικτα Επιθυμίες Πάθη» του Στάθη Καπογιαννόπουλου