Η Άλφα Δέλτα Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος της JIMCO 

Ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας & η διάθεση του MAC 500

Η Άλφα Δέλτα Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, με την JIMCO A/S. Η JIMCO A / S με έδρα τη Δανία,  είναι η εταιρεία πίσω από μερικές από τις πιο μοναδικές λύσεις καθαρισμού και αποστείρωσης αέρα και λυμάτων στον κόσμο. Σήμερα, η εταιρεία προμηθεύει τα προϊόντα της σε μεγάλο αριθμό βιομηχανιών και ιδρυμάτων παγκοσμίως. Η πελατειακή της βάση περιλαμβάνει εργοστάσια στη βιομηχανία τροφίμων, εμπορικές κουζίνες, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, σχολεία και γηροκομεία. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής εντάσσεται η διάθεση του MAC500  στην Ελλάδα.

 

Το MAC500 από την Jimco A / S είναι μια υπερσύγχρονη καινοτομία εξοπλισμένη με τεχνολογία απολύμανσης. Ο καθαριστής αέρα καταπολεμά την ανάγκη για χρονοβόρα χειρωνακτική απολύμανση με νερό και χημικά και εξοικονομεί αρκετά λίτρα νερού παράλληλα με ενέργεια για θέρμανση και στέγνωμα.

Το μηχάνημα απολυμαίνει αποτελεσματικά όλες τις διαφορετικές επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των γωνιών, των αποχετεύσεων, των αγωγών εξαερισμού και των στοιχείων ψύξης. Δίνει επίσης προτεραιότητα στο περιβάλλον, εξαλείφοντας την ανάγκη για ισχυρές χημικές ουσίες, οι οποίες συχνά αφήνουν σημαντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, καθώς και στους ανθρώπους στη γύρω περιοχή. Επιπλέον, αποτρέπει την επιβλαβή απελευθέρωση χλωριωμένων λυμάτων.

Πως δουλεύει

Το MAC500 είναι ένας μικρός καθαριστής αέρα που προσομοιώνει τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου μέσα στο μηχάνημα, το οποίο δημιουργεί περαιτέρω όζον από το ατμοσφαιρικό οξυγόνο σε μια διαδικασία γνωστή ως φωτολυτική οξείδωση. Το όζον, το οποίο είναι φυσικό αέριο, δημιουργεί ένα κρύο έγκαυμα που καταστρέφει ιούς και βακτήρια κατά την επαφή.

Το MAC500 δημιουργεί επίπεδα όζοντος 0,04 μέρη ανά εκατομμύριο (PPM), το ίδιο με το επίπεδο μιας ηλιόλουστης ημέρας, για να διασφαλίσει ότι ο αέρας σε ένα εσωτερικό περιβάλλον – είτε στο σπίτι είτε στο χώρο αναμονής μιας κλινικής – είναι φρέσκος και χωρίς αερομεταφερόμενους- μικροοργανισμούς Αυτό καλύπτει περαιτέρω διάφορες επιφάνειες, παρέχοντας στους χρήστες πρόσθετη προστασία.


Η Jimco A / S συνιστά την τοποθέτηση της συσκευής σε δωμάτια και περιοχές όπου υπάρχουν άτομα, ειδικά όταν ο κίνδυνος εξάπλωσης ασθενειών είναι υψηλός.


Οι εξοπλισμοί της Jimco A / S επίσης χρησιμοποιήθηκαν στην καταπολέμηση του SARS το 2003 οπότε και της απονεμήθηκε το περιβαλλοντικό βραβείο της ΕΕ για την ανάπτυξη της επεξεργασίας αέρα με φωτολυτική οξείδωση.

You might also like