Νέα προϊόντα από την Piccanta

Γλυκιά sauce ψημένου κρεμμυδιού και απαλή γεύση μουστάρδας

Η εταιρεία Piccanta Dressings & Sauces, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση από το 1975, παράγει πλούσια γκάμα προϊόντων όπως sauces, dressings και dips, απευθυνόμενη σε ξενοδοχειακές μονάδες, caterings, αλυσίδες εστιατορίων, burgers αλλά και ψητοπωλεία.

 

Σήμερα, παρουσιάζει μια πεντανόστιμη, πικάντικη και ταυτόχρονα γλυκιά sauce ψημένου κρεμμυδιού. Η Roasted Onion Sauce, σε ανανεωμένη συσκευασία 3 κιλών, υπόσχεται ν’ συνοδεύσει εξαιρετικά τα burgers, τις ποικιλίες κρεατικών και οποιαδήποτε άλλη επιλογή σκεφτείτε. Επιπλέον, η Mustard Sauce 5 κιλών με απαλή γεύση μουστάρδας και γλυκιά αίσθηση, αποτελεί εξαιρετικό συνοδευτικό για σουβλάκι, κρεατικά και πατάτες.

Η έμπνευση, το μεράκι και η δημιουργικότητα γεννούν ιδέες και σε συνδυασμό με την εμπειρία συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Κάθε τι καινούργιο αποτελεί πρόκληση για την Piccanta  Dressings & Sauces. Με περισσότερες από 180 σάλτσες στην παραγωγική της διαδικασία, οι επιλογές πολλές και πάντα εξαιρετικές για ν’ απογειώσουν κάθε γαστρονομική δημιουργία.

You might also like